Румен Андреев! Четири куршума по-късно

Румен Андреев! Четири куршума по-късно


Крие ли МВР истината за смъртта на Румен Андреев вижте тук?
Крие ли МВР истината за смъртта на Румен Андреев; синът му се оказа човек на Пеевски
Нови и нови въпроси изплуват около прострелването на бившия вътрешен зам.-министър Румен Андреев. Мъжът бе намерен мъртъв във вилата си в местността „Щъркелово гнездо“ край яз. Искър преди два дни.
От МВР побързаха да обявят, че става дума за самоубийство. Допълниха веднага, което не е практика, че Андреев се е самоубил след кавга със съпругата си.
Трагичният инцидент придоби мистериозност, след като хора, които са били наблизо, твърдят, че са чули няколко изстрела, а не един. Което е трудно обяснимо, ако човек сам се прострелва… От МВР все още мълчат.

Междувременно стана ясно, че син на мъртвия Андреев е адвокат Гено Андреев, съдружник в кантората на адвокат Александър Ангелов „Авиора консулт“. Това е кантората, която обслужва бизнеса и самия Делян Пеевски, депутатът милионер от ДПС. Андреев, както и Ангелов, е започнал професионалния си път от адвокатската къща на Тодор Батков – „Батков, Стоев, Ботев и сие“. Двамата я напускат през 2009 г. и започват самостоятелен бизнес. Именно Ангелов и Андреев (и на двамата бащите са дългогодишни служители на високи постове в Държавна сигурност) са адвокатите, които са до Ирена Кръстева, когато придобива ИПК „Родина“, а по-късно и цял куп медии. Същите лица и кантората им е до Пеевски, когато той през 2014 г. поема контрола върху „Булгартабак“.

„Авиора консулт“ е свързвана и с придобиването на ФК „Левски“ след като Тодор Батков се оттегли от „отбора на народа“.

В едно свое интервю банкерът Цветан Василев заявява, че именно адв. Ангелов от „Авиора консулт“ е отишъл при него през 2014 г. с предложението да прехвърли на Пеевски най-големите активи на КТБ, между които Виваком, „Петрол“ и др. Той обаче отказал и последвало фалирането на банката.

„Авиора консулт“ е и катората, която защитава Пеевски в делата с английските собственици на терени и помещения, свързани с „Техномаркет“.

Efekt 2

Буди недоумение бързата констатация на МВР, че смъртта на Румен Андреев е плод на самоубийство. Както и изтъкването на битова причина, коментират експерти. Това обикновено става след събиране на улики, свидетелски показания и аутопсията.
Източник: frognews.bg

Дали ще излезе истината или МВР ще потули всичко? Текат някакви процеси със задна дата в страната ! Но едно е ясно, че всяко действие води до друго действие ! И всеки рано или късно ще плати цената ! За Румен Андреев или добро, или нищо, но едно е ясно – отмъщението няма давностен срок!

Все пак хората говорят !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.