Те като кажат, че на Бенчо сестра му е лека жена да ходи да доказва, че няма сестра!

Те като кажат, че на Бенчо сестра му е лека жена да ходи да доказва, че няма сестра!


Истината за Бенчо !
Оперативно внимание или политическата бухалка на Мафията?
Всички знаят за лицето Димитър Желязков – Митьо Очите и кой е той и с какво се занимава !
Няма как държавата – службите да не поставят лицето под оперативно внимание !

И така на практика Митьо Очите е свързан с Румяна Бъчварова, която публично обяви, че той е почтен бизнесмен като свързан е и с Бойко Борисов, който изпрати лекари да го лекуват след престрелката в Слънчев бряг !
Да не говорим, че вече десет години държавата разпъва чадър над него и той си работи необезпокояван ! Този път обаче ГЕРБ решиха да го използват като бухалка по конкуренцията и всеки негатив да го обърнат в позитив !

И така отношенията на Митьо Очите с Бенчо Бенчев са продукт на политическо инженерство леко по-леко е създавана всяка бримка за да може да се пришие на БСП този мафиотски оттенък !
Бухалката е Митьо Очите, а ударът е по БСП като това преминава през гърбът на Бенчо Бенчев, който си е порядъчен бизнесмен, но е бил оплетен и най-вероятно пада курбан, защото си е независим! Нищо, че е от квотата на БСП избран и все пак той е мажоритарен кандидат, което на практика означава, че не той има нужда от БСП, а те от него ! По-късно обаче заместник-председателската му длъжност е гласувана от общинските съветници на ГЕРБ, които са доминиращи на брой и Бенчо не би заемал тази длъжност без тях !

Efekt 2

И така Бенчо Бенчев е идеален пример за червена олигархия в очите на хората, макар и да си е спечелил парите с труд и много труд !
И така Цветан Цветанов върна темата за Мафията в медиите и вместо да говорят за 10 годишният чадър над Митьо Очите заговориха за Бенчо и БСП !

Бенчо Бенчев стана жертва на партийната бухалка на ГЕРБ и на някой частни интереси свързани с неговият бизнес !
Всички медии са контролирани от ГЕРБ и нападките са еднопосочни, което не е прозрачен диалог в името на истината, а е мащабна медийна манипулация с една цел – да се вмени на обществото, че видите ли БСП имат червени олигарси, които карат скъпи коли и работят с мафията !
И така нито един ловджия или полицай не вярва на обвинението за боеприпасите на Бенчо Бенчев!

Защо обаче всички медии и телевизии говорят само за Бенчо Бенчев и нито дума за Митьо Очите, кой е бандита ?

От всичко това обществото остава с един горчив червен привкус !
Както се казва „те като кажат, че сестра ти е лека жена ходи и върви да обясняваш, че нямаш сестра“!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.