Управляеми управляващи и управлявани оцеляващи

Управляеми управляващи и управляеми оцеляващи

Управляеми управляващи и управлявани оцеляващи
Управляеми ли са управляващите ни?
Зависими ли са Бойко Борисов и ГЕРБ от чужди интереси?

Как Бойко Борисов му е наредено да унищожава икономиката ни и да поставя нацията ни в икономическо робство?

Казват ни да затваряме блокове на АЕЦ и да купуваме скъпа енергия отвън! Как се унищожава най-голямата птицеферма на Балканите и внасяме птиче месо от чужбина?

Efekt 2

Как се унищожават фермери и се внася месо чак от Еквадор дори?
Как се унищожава зеленчукопроизводството и картофите от Смолян станаха гръцки каквито са и родните ни домати?

Зърното ни се изнася, а какво се внася? Двоен стандарт на храните !

Виждаме какво е и качеството на водата в някой региони дори със съдържания на уран !
Това е престъпление срещу нацията ни, това е геноцид ! Заплашен е животът и оцеляването на Българската нация, което е за разследване от военна прокуратура и тук става дума за проблем свързан с националната сигурност на нацията ни !

Двоен стандарт или умишлено изтребление?
Двоен стандарт или лобиране на чуждите хранителни вериги?
Унищожение на икономиката – тежка, лека и хранително-вкусова !

Това е проблем от националната сигурност след като територията на която се населява от Българският народ е заплашена от икономическо робство и се лишава от шанс за самоизхранване и оцеляване след като не се създават условия за връщането на аграрната политика и условия за подобряване на популацията, а всичко е в ущърб на нацията като това може да означава само едно – ГЕНОЦИД! Това не е ли престъпление и кой е виновен за това? Управляемите управляващи или управляемите оцеляващи?

Без значение дали си назначен на хубава работа и каква заплата взимаш въздухът е еднакво замърсен и за теб и водата е така, а за храната нямаш избор, а е ясен – няма полезна храна във веригите, няма ги и фермерите вече!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.