изпрати новина
Водещи новини

Румен Петков за абсурда в МВР

Румен Петков за абсурда в МВР
Румен Петков за абсурда в МВР

Очевидно е взаимодействието между Цветанов и убитият Петър Христов! Румен Петков сподели, че само за осем дни има осем трупа за 2018 година!

Намекна и как така за човек с малокалибрено оръжие вадим отрядът КОБРА и специалните части, целият ресурс на държавата !
Интересен въпрос бе зададен от Румен Петков – „ами ако дойдат терористи какво ще извади държавата“?
Намекна за безпомощност на държавата и за излишен ПИАР !

Интересна вметка бе, че и как така един самоубил се с лявата ръка в дясното слепоочие или обратното и колко хуманно е било това самоубийство със заглушител? Явно не е искал да притеснява други наоколо!
Румен Петков казва, че има огромен процент на недоверие към институцията на МВР ! Румен Петков каза, че става дума за липса на институционална активност и как пак така извадихме на терен службата за борба с терора и целият ресурс на Министерството на вътрешните работи, и жандармерията, и армията?

Как бе направена ДНК експертиза след като не са имали сравнителен материал след като този човек не е намерен, не е заловен и няма как да вземат сравнителен материал и тези абсурдни водят до липса на доверие към институциите в страната !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*