Цветан Цветанов на четири очи с истината!

Цветан Цветанов на четири очи с истината!
Цветан Цветанов или Наглият за наглите и Килърът за килърите!

Цветанов заяви, че килърите и наглите са с най-знаковите престъпления!

Цветанов се среща с престъпници когато е бил министър на вътрешните работи ! Когато Гергов се срещна с Цацаров като Бизнесмен си отиде от партията !

Ако днес трябва да взема такова решение,  казва Цветанов, пак щял !

Efekt 2

„Няма да коментирам нищо повече, всичко е документирано по делото ! Петър Христов за мене е един достоен човек ! Аз познавам Петър Христов от момента, с който се занимавам с политика ! Петър Христов е десен човек, сигурно е така и всички от СИК са такива в ГЕРБ ! Ако бях отново вътрешен министър трябва да се направи необходимият контакт пак, нали“?

Колко пъти му се е налагало да прави такива контакти ? За коментара на полицията и абсурдните изказвания и хронология на факти и безумията, който се случват?

Цветанов, намекваш, че нямаме право да се съмняваме ли, пита Цветанка Ризова?

Разберете хора, нямаме право да се съмняваме !А всички който се съмняват и пишат за тези съмнения сигурно са фалшиви новини, нали? На тези теми трябва да бъдат информирани народните представители, каза Цветанов, но пропусна, че се дължат отговори и на обществото ! Отмъщение ли е за един от осъдените във Велико Търново?

Имате ли информация, че Христов е завзел бизнеса на Вълев?

Аз за такива работи не знам, казва Цветанов ! Като Шеф на вътрешната комисия и коя е версията Ви, която Ви притеснява? Единственото за което се притеснявал е за това по наглите !

В България когато даден човек подпомага държавата или подпомага някакво следствие не е най-доброто, което може да му даде държавата !

„Когато бях в Европол на първата ми среща бе да градя доверие, доверието, което е нула! Взех имената и ги замених“!

И така Цветанов не отговори на истински важните въпроси, който напират в обществото – дали Велико Търново е бастион на ГЕРБ подобно на Добрич и градът на Суджука или като Хасково където 118 милиона се разпределиха между братовчедите от ГЕРБА!

Да всички знаем, че Велико Търново е бастионът на Цветанов и сега той прехвърля топката на Мафията, която той квалифицира ! И нищо не каза, че целият бизнес на Вълев премина в ръцете на Христов, а днес Христов е на едно друго място на което всеки от нас един ден ще отиде !

Време е Цветанов да си ходи, да подава оставка и да спре да петни политическият спектър !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

2 comments

  1. Write mоre, thats all I havе to say. Liteгally, it seems ass thouh
    уou relied on the video to make yοpur point.
    You obviouѕly knoѡ what youre talking about, why thropw
    away yօur intelligence on just posting videos to your
    webloig when you could bе giving us something enlightening
    to read?

  2. Its like you learn my mind! You seem to understand so much about this,
    like you wrote the guide in it or something. I think that you simply could do with
    a few percent to pressure the message house a little bit, however other than that, this is wonderful blog.
    A great read. I will definitely be back.