Румен Петков за абсурда в МВР

Румен Петков за абсурда в МВР


Румен Петков за абсурда в МВР

Очевидно е взаимодействието между Цветанов и убитият Петър Христов! Румен Петков сподели, че само за осем дни има осем трупа за 2018 година!

Намекна и как така за човек с малокалибрено оръжие вадим отрядът КОБРА и специалните части, целият ресурс на държавата !
Интересен въпрос бе зададен от Румен Петков – „ами ако дойдат терористи какво ще извади държавата“?
Намекна за безпомощност на държавата и за излишен ПИАР !

Efekt 2

Интересна вметка бе, че и как така един самоубил се с лявата ръка в дясното слепоочие или обратното и колко хуманно е било това самоубийство със заглушител? Явно не е искал да притеснява други наоколо!
Румен Петков казва, че има огромен процент на недоверие към институцията на МВР ! Румен Петков каза, че става дума за липса на институционална активност и как пак така извадихме на терен службата за борба с терора и целият ресурс на Министерството на вътрешните работи, и жандармерията, и армията?

Как бе направена ДНК експертиза след като не са имали сравнителен материал след като този човек не е намерен, не е заловен и няма как да вземат сравнителен материал и тези абсурдни водят до липса на доверие към институциите в страната !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.