Румен Радев! Тодор Живков: Всяка жаба да си знае гьола

Румен Радев! Тодор Живков: Всяка жаба да си знае гьола


Всичко, което направи или каже Румен Радев се принизява или коментира така, че да загуби доверие в хората, така че да бъде смалено, принизено и обезличено!

Такава е Политиката на Цветан Цветанов – отричането на доброто, хубавото и изтъкването на всичко, което направи Борисов !
Бойко това, Бойко онова!
Румен Радев не е политик, а той сега е под постоянен прицел от медиите на ГЕРБ, под постоянен стрес и тормоз да не сбърка, че онези това чакат за да го разпънат на кръст! В крайна сметка той постоянно е подложен на капани и скрити мини и досега се справя доста добре в политическата джунгла!

Повече от десет години Цветан Цветанов специализира подлост, мерзости и гадости по ченгеджийски и по мафиотски му се спомага от службите и от паралелната държава, но единственото, което спасява Радев е, че врагът му е прост!
Иначе с ресурсът, с който разполага Цветанов досега много поразии би направил! Истината е, че Радев се ползва с огромно одобрение на народът, а Цветанов с огромна омраза и това допълнително мотивира човекът със странна форма на главата, но уви тъпо е и покрай него само тъпаци !

Efekt 2

Няма как да е по-различно – Герберастът няма право на мисъл, той само изпълнява според възможностите си !
Досега някой чувал ли е Цветан Цветанов по някой медия да отговори със своя мисъл? Само упорни точки и заучени фрази, готови отговори му се слагат в устата ! Соросоидна кукла на конци без право на собствено АЗ и това допълнително го напряга и изостря злобата и омразата му!

А Румен Радев е избран от милиони гласове докато Цветан Цветанов му се налага да кандидатства за депутат от две области – Велико Търново и Благоевград за всеки случай, че трудно се събират 10 000 гласа!
Тодор Живков казваше „всяка жаба да си знае гьола и мястото в гьола“!

Време е Цветанов да заеме мястото си на слуга на чуждите интереси и на Бойко да си е шут иначе народът скоро ще му играе един Шут!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.