изпрати новина
Водещи новини

Самоизтребление или самоунищожение

Самоизтребление или самоунищожение


Самоизтребление или самоунищожение без право на избор Планетата е пренаселена и настъпва ерата на самоунищожението, лесно е!

Муниции се продават на всеки ъгъл, а другото е естествените ни инстинкти за оцеляване като не се превръщат в инстинкти за самоунищожаване!
Влизаш в магазина, оглеждаш се и няма нито една храна, която да е безвредна на 100% ! Купуваш и започваш собствената си мисия !

Няма нито един плод или зеленчук, които да не е ТРЕТИРА така, че да бъде вреден и дори отровен на моменти !
Кратък обзор на тема зеленчуци и плодове !
Някога в страната ни имаше служби, които проверяваха плодовете и зеленчуците по пазарите за наличие на нитрати и ако откриеха такива се конфискуваха и унищожаваха ! Днес безконтролно използване на пестициди, торове, хербициди и токсични препарати за защита !
Ягодите, които ядем са внос, макар и да са пръскани с такива отрови контрол няма ! За една вечер узряват и на другият ден са в магазинската мрежа !
Говорим за Бананите като нарицателно от Комунизма, че ги ядяхме по празниците, но ядяхме банани, а сега никой не говори за 120 000 тона банани внесени в страната ни и вярно, че са напръскани, боядисани и изглеждащи красиво, но на вкус гадни и вредни!

Банани, една носталгия от Соца, а днес банановите плантации са заразени с кафява ръждивка и над 70% от добивите се губят преди да се появи онова ГМО -кръстоска на гени на банан с гени на люта чушка и всичко се променя като листата на лютата чушка са устоичиви на болестта и днес бананите са продукт на генно инженерство и маймуните не ги искат, но ние ги ядем !
Маслините – този символ на мирът има проблем с едни мухи, които унищожават реколтата, но тук гама лъчите и радиацията си казват своето! Облъчват се мухите, мухи, които оплождат женските с радиоактивната си семенна течност и яйцата, които се снасят в маслината не се излюпват, но макар и незначително количество радиация има и в тях !

Доматите, тази любима култура с гени на дълбоководна риба да издържат на студ и стрес, да бъдат твърди и здрави за пренасяне на големи разстояния, нищо че са твърди като ябълки то това е от нитратите, с които ги поливат и няма накъде да расте и расте навътре ! Мандарини, портокали, всичко е внос и всичко е ГМО!

Какви хубави ябълки имаме нали, а само дето блясъкът им идва от парафина, с които са покрити, но спокойно той не се разгражда и е канцерогенен за организмът ни!
Чесънът пък е инжектиран с хлор, който убива всичко полезно в него, но пък издържа в магазинната мрежа далеч по-дълго време !

Днес статистиката е, че пилешкото месо, което се произвежда у нас задоволява вътрешната потребност на пазара и даже нещо повече – на един килограм пилешко съдържанието на антибиотици е около 121 грама колкото е съдържанието на хормони за растеж, а колко е съдържанието на другите отрови ?
Иначе има заводи за допълнително тромбоване на пилешко месо с глазури и други течности ! Иначе пък само за тази година има над 360% повече болни от рак, но какво пък, ще затваряме болници !
Затварят се болници, защото да няма кой да ви лекува не че и лекарствата не са фалшиви като храната !

Статистика показва, че две от три деца още в първи клас са болни, а какво става с тях докато пораснат ? Българското кисело мляко е естествено лекарство против рак, живеем в страната на киселото мляко, а японци изнасят бактерията ни и правят мляко в Япония ! А нашето родното нещо е негодно, защо ли ?

През соца децата ядяха истинско кисело мляко и бяха здрави, а днес децата ни не могат да ядът такова мляко и се налага да им се купува адаптивно мляко !
Пръскат ни като комари, тровят ни като хлебарки, това е изтребление, което ние като консуматори сме превърнали в самоизтребление !
И това е една малка част от менделеевата таблица, емулгатори, консерванти, Е-Та, овкусители, оцветители и още стотици химически елементи, които доброволно сами приемаме поради липсата на информация!

Живеем в ерата на информационните технологии, а сме толкова зле информирани, а сме толкова дебилни потребители !
Е остана да пием една чаша студена вода с хлор или флор, или с уран, или каквото ни пуснат по тръбата нищо и нея ще си я платим !
Самоизтребление на една нация не от друго, а от липса на избор !
Избираш между две отрови, с която децата и да тровим нямаме картофи, нямаме пипер, дините са расли като на конвейер, всичко е химикали и нитрати и така ще бъде в страната на киселото мляко се прави от сухо мляко, нишесте и палмово масло, карай на вкус е добро !
Споделете с приятел тази публикация на своята стена, защото може да помогнеш за спасението на някоя душа!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*