Самоизтребление или самоунищожение

Самоизтребление или самоунищожение


Самоизтребление или самоунищожение без право на избор Планетата е пренаселена и настъпва ерата на самоунищожението, лесно е!

Муниции се продават на всеки ъгъл, а другото е естествените ни инстинкти за оцеляване като не се превръщат в инстинкти за самоунищожаване!
Влизаш в магазина, оглеждаш се и няма нито една храна, която да е безвредна на 100% ! Купуваш и започваш собствената си мисия !

Няма нито един плод или зеленчук, които да не е ТРЕТИРА така, че да бъде вреден и дори отровен на моменти !
Кратък обзор на тема зеленчуци и плодове !
Някога в страната ни имаше служби, които проверяваха плодовете и зеленчуците по пазарите за наличие на нитрати и ако откриеха такива се конфискуваха и унищожаваха ! Днес безконтролно използване на пестициди, торове, хербициди и токсични препарати за защита !
Ягодите, които ядем са внос, макар и да са пръскани с такива отрови контрол няма ! За една вечер узряват и на другият ден са в магазинската мрежа !
Говорим за Бананите като нарицателно от Комунизма, че ги ядяхме по празниците, но ядяхме банани, а сега никой не говори за 120 000 тона банани внесени в страната ни и вярно, че са напръскани, боядисани и изглеждащи красиво, но на вкус гадни и вредни!

Efekt 2

Банани, една носталгия от Соца, а днес банановите плантации са заразени с кафява ръждивка и над 70% от добивите се губят преди да се появи онова ГМО -кръстоска на гени на банан с гени на люта чушка и всичко се променя като листата на лютата чушка са устоичиви на болестта и днес бананите са продукт на генно инженерство и маймуните не ги искат, но ние ги ядем !
Маслините – този символ на мирът има проблем с едни мухи, които унищожават реколтата, но тук гама лъчите и радиацията си казват своето! Облъчват се мухите, мухи, които оплождат женските с радиоактивната си семенна течност и яйцата, които се снасят в маслината не се излюпват, но макар и незначително количество радиация има и в тях !

Доматите, тази любима култура с гени на дълбоководна риба да издържат на студ и стрес, да бъдат твърди и здрави за пренасяне на големи разстояния, нищо че са твърди като ябълки то това е от нитратите, с които ги поливат и няма накъде да расте и расте навътре ! Мандарини, портокали, всичко е внос и всичко е ГМО!

Какви хубави ябълки имаме нали, а само дето блясъкът им идва от парафина, с които са покрити, но спокойно той не се разгражда и е канцерогенен за организмът ни!
Чесънът пък е инжектиран с хлор, който убива всичко полезно в него, но пък издържа в магазинната мрежа далеч по-дълго време !

Днес статистиката е, че пилешкото месо, което се произвежда у нас задоволява вътрешната потребност на пазара и даже нещо повече – на един килограм пилешко съдържанието на антибиотици е около 121 грама колкото е съдържанието на хормони за растеж, а колко е съдържанието на другите отрови ?
Иначе има заводи за допълнително тромбоване на пилешко месо с глазури и други течности ! Иначе пък само за тази година има над 360% повече болни от рак, но какво пък, ще затваряме болници !
Затварят се болници, защото да няма кой да ви лекува не че и лекарствата не са фалшиви като храната !

Статистика показва, че две от три деца още в първи клас са болни, а какво става с тях докато пораснат ? Българското кисело мляко е естествено лекарство против рак, живеем в страната на киселото мляко, а японци изнасят бактерията ни и правят мляко в Япония ! А нашето родното нещо е негодно, защо ли ?

През соца децата ядяха истинско кисело мляко и бяха здрави, а днес децата ни не могат да ядът такова мляко и се налага да им се купува адаптивно мляко !
Пръскат ни като комари, тровят ни като хлебарки, това е изтребление, което ние като консуматори сме превърнали в самоизтребление !
И това е една малка част от менделеевата таблица, емулгатори, консерванти, Е-Та, овкусители, оцветители и още стотици химически елементи, които доброволно сами приемаме поради липсата на информация!

Живеем в ерата на информационните технологии, а сме толкова зле информирани, а сме толкова дебилни потребители !
Е остана да пием една чаша студена вода с хлор или флор, или с уран, или каквото ни пуснат по тръбата нищо и нея ще си я платим !
Самоизтребление на една нация не от друго, а от липса на избор !
Избираш между две отрови, с която децата и да тровим нямаме картофи, нямаме пипер, дините са расли като на конвейер, всичко е химикали и нитрати и така ще бъде в страната на киселото мляко се прави от сухо мляко, нишесте и палмово масло, карай на вкус е добро !
Споделете с приятел тази публикация на своята стена, защото може да помогнеш за спасението на някоя душа!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.