Сорос удря жестоко Русия

Сорос удря жестоко Русия


Джордж Сорос влиза в газопреносният бизнес А. Коболев, председателят на борда на НАК „Нафтогаз Украйна“, иска да продаде активите на Джордж Сорос!
Украйна опита със закон да запази държавното участие на страната си и контролът над газопреносната мрежа като законът бе против приватизацията на гиганта !
Да не се продават повече от 40% от акциите !

Този закон беше остро осъден от ЕС, САЩ, МВФ и Световната банка единодушно критикуват законопроекта.
Както е отбелязано в писмо до заместник-министърът на Украйна!
На този етап привличането на нови играчи в бизнесът с пренос на газ е замразено ! Точно за това Коболев иска среща със Сорос в Лондон !

Пътуването на А. Коболев при Сорос за разрешаване на съдбата на украинския ГТС не възникна случайно. Един от основните финансови спекуланти отдавна се разказва за идеята за „гарантиране на енергийната сигурност на Украйна“ от Русия. През 2016 г. са публикувани вътрешните документи на фондацията „Сорос“!
Договора за създаване на Енергийната общност, включително третия енергиен пакет на ЕС. Постепенно заместване на вносен газ със собствен газ. Диверсификация на енергийните източници и енергийните трасета. Обещанията на ЕС да инвестира над 40 милиарда за откъсването на Киев от Русия и постигане на енергийна независимост от Русия !
Източник: RIA.NET.RU

Efekt 2

Това ново предначертаване на картата с енергийните източници в Украйна е част от една по-голяма идея, която касае и Румъния и България !
В България всички вече говорят за добивът на газ в Добруджа с пари от ЕС!

ВИЖТЕ ЦЯЛАТА ИСТИНА КОЙ ЩЕ ДОБИВА ГАЗ В ДОБРУДЖА?

На практика Сорос и неговото контролиране на ЕС са основната сила, която застава на пътя на руските тръби !
Чудите се защо няма „Южен поток“ или „Бургас-Александруполис“ ли, ами соросоидите, които са си купили българското правителство диктуват тези процеси !

ВИЖТЕ ПОЗИЦИЯТА НА РУСИЯ ТУК !

Има една шега в интернет, че там където има руски тръби няма тероризъм и един такъв енергиен проект бе не само изгоден енергийно за страната ни, но и стратегически и геополитически за една стабилност и сигурност, за една стабилност в страната ни!

Тези действия против сигурността на нацията и територията ни са един вид национално предателство са престъпление против държавата ни и всички нас !

Там където има руски тръби няма тероризъм !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.