Цветанов е на път да забрани цялата преса у нас !

Цветанов е на път да забрани цялата преса у нас !


Цветанов се превръща в световно зло номер едно ! Вижте какво се случва в страната ни със свободата на словото !
Това няма да върне читателите към контролираната преса, а най-много да превърне Цветан Цветанов от най-мразеният политик в най-презираното същество!
Масова диктатура в медийната среда от страна на ГЕРБ !
Тролската централа на ГЕРБ масово продължава да трови информационната среда в страната ни, която води до не само отлив в социалните мрежи, но и до едно отвращаване на хората от медиите !

Войната на Цветан Цветанов със свободните и независими медии, с хората, които виждат единствената си надежда за борба като изкрещят в социалните мрежи ! Безцеремонно се блокират и се изтриват профили на активни граждани, обществено популярни личности, политици, музиканти, журналисти и хора, които са опозиция на властта !

Страниците, в който се говори открито против властта и се публикуват материали, които са критикуващи, разобличаващи и осмиващи и дори подиграващи правителството са направени невидими и така нареченият РИЧ от вчера е свален на нулева видимост, феновете на страниците не получават известия, а когато влязат в любимата си страница не виждат постовете !

Efekt 2

Усилено администраторите на Фейсбук извършват и функцията дизлайк, което премахва хората от страниците без те да са искали, но кампанията продължава и в ЮТУБ и ГУГЪЛ като трие се цялата история на сайтовете в ГУГЪЛ, а цели канали се изтриват в ЮТУБ съдържащи критика против ГЕРБ и Цветанов !
Този субект няма нито толкова акъл, нито толкова власт да прави това, но със сигурност е създаден отдел от ГЕРБ за който писаха медиите вече !

Тези хора им се плаща жълти стотинки да вгорчават живота на хората ! Покрай предстоящото председателстване на България в Европа Цветанов договори много световни индулгенции за контрол на медийната среда и той я използва не за това за което му е дадена, а да докладва своите лични врагове !

Това е долно като всички, които работят в тази новосформирана централа, в която участват всички изхвърлени от „Да, България“ и соросоидните подлоги работещи за 600- 700 лева, но причиняващи огромни вреди на нормалните хора и свободата на словото !Цветанов е на път да забрани цялата преса у нас !

Използва се институционалността на България за да се обслужват комплексите на един субект завършил училище за хора с психическо отклонение, така нареченият физкултурник !
Той ще налага моралът, той ще казва за кого какво и кой публикации ще бъдат с висок приоритет и кой не!
Контролът на медийната среда ще доведе до пълна диктатура !
А липсата на журналисти и хора показващи какво се случва в страната ще доведе до пълно и безконтролно арестуване, убиване и смазване на хората и никой няма да знае какво прави мечката в съседният двор докато не дойде у вас !
Всички сме потърпевши от това !
И това, че никой не говори за един осъждан вече престъпник не означава, че той не си остава престъпник !

Но по-важно е да бъдат смачкани всички за кефа на един психично деформиран субект ! От всичко това Фейсбук ще има огромен отлив и хората масово напускат социалната мрежа, а арабската пролет, ЦРУ ще си я правят другаде като Цветанов вреди на ЦРУ и на службите, нанася огромна вреда и на разузнавателните централи, които ще загубят голям процент от източниците си !

Да не говорим, че той не само си мисли, че може да лъжи всички вечно и да лъже и в световен мащаб, защото над 75% от сводките на Американският департамент се сформират от публикациите на свободните медии както и на другите разузнавателни централи !

Цветанов е изтрещял тотално и в стремежът си за контрол над социалните мрежи и другите информационни потоци той навлиза в една друга арена на действия !
Едно е да се хвалиш, че си станал ТРОЛ от вторият по влияние в страната ни, а друго е да се бъркаш в световните информационни потоци и да си мислиш, че можеш да лъжеш всички вечно !

И ако някой от Вашингтон и Брюксел не се намеси и не върне нормалността в така и иначе замърсената медийна среда в България то хората ще се пренасочат към други мрежи и зони на информираност !
И ЦРУ и Европол ще трябва пак да разлепват марки и да четат писма в пощата ! Цветанов, всяка идиотска постъпка си има своето философско обяснения, но тази алчност и диктатура ще доведе до срив и отлив, а когато Фейсбук, Гугал и Ютуб загубят тяхното влияние над масите ще загубят и акциите си и печалбите си!

Да, Бълагрия е малка, но хората ще се прехвърлят към Вконтакте , Рамблер, АЙСИКЮ и тогава глобалната мрежа няма да бъде глобална, а министерството на пропагандата на Цветанов ще загуби своята същност и не убивайте мишката от филма „Том и Джери“, защото тогава котката ще остане без работа и сериалът ще спре !

Дали има хибридна война или информационна такава преценете вие сами, но едно ще ви кажем, че ние няма как да воюваме във Фейсбук срещу самият Фейсбук няма как и да съществуваме в Гугъл след като ни трият историята на сайтовете като стотици хиляди статии вече са изтрити само на нашата медийна група, а с Ютуб вече приключихме !
Цветанов няма толкова акъл за тези неща, той може само да повтаря опорните соросоидни точки, които са му задали за фалшивите новини като папагал, но дано големите се освестят и си видят статистиките в каква посока са !
Защото в началото бе словото и ако ни отнемете ни остава действието в нашата борба, а когато народът излезе не се знае и знае ли се какво ще стане?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.