Седмичен обзор

Седмичен обзор
Седмичен обзор
Седмицата премина под мотото на „Нощните вълци“ или рокерите на Путин !

Жълтите енциклопедии отразиха сватбата на една чалгарка и всички гости някак си на сред купона отиваха до двете нули и излизаха като нови !
Новината за катастрофа на околовръстното някак си мина околовръстно като мястото където се случи и истината, че се сблъскаха проститутка и катаджия!

Инцидентът е станал заради спор за най-доброто място и в крайна сметка проститутката се обади в централата на ГЕРБ и се установи, че си е платила гражданска безотговорност и от КАТ смениха стоянката !

След като майката на демокрацията Великобритания излезе от Еврозоната и сега думата „Брексит“ обиколи не само фондовите борси, а и целият свят и в Гърция запяха песента „Грексит“ !
И докато Гърците си пееха „Грексит“, а нашите политици запяха „с Вас сме до края“ и правителство облече спасителните жилетка !

Но еуфорията на няколко мотористи растеше както температурите по Южното Черноморие и група активисти подготвени с яйца и плодове и картинки разпечатани на черно-бели принтери (явно от Американските фондации не са се разплатили) посрещаха „Нощните вълци“ с викове и обиди, но не бяха сами – от Украйна бяха дошли над 30 корави младежи под патронажа на президента ни негласно и те бяха там дошли да се бият ама няма с кого!

Efekt 2

Рокерите на Путин се оказаха няколко моториста, а направиха такава еуфория, че и без малко и на Уолтстрийт да затворят и търговията с Американски ценни книжа да спре !

Чудя се ако дойдат две роти от дневните мечки какво ще стане в България !

От друга страна Цветанов обяви, че ГЕРБ имали кандидат за президент и след дълги дебати на кандидатите били се спрели вече на двойката !

То добре ама никой от средите на ГЕРБ не участвал в дебат за такова нещо и остава онзи кисело горчив привкус, че пак ни го набутаха в човките !

Абе Цецко, разговор е имало, ама по телефона с Борисов и от ЦРУ са му казали кой е кандидата им и точка!

Шлиферът нищо не каза за коя е двойката им и тук нещо се получи, че имаме кандидатури, нямаме кандидатури, имаме хора ама нямаме имена!

Нещо като НЛО – има извънземни ама никой не ги е виждал ! Иначе за повдигане на Гордостта на Българите в пресата съобщиха, че къщите в Арбанаси са по-стари от Америка и трябва да сме горди !

Сякаш нямаме по-стари работи, че до кирпича допряхме, но така са рекли историците, а няма да лъжат я ! Та Бъдете Горди Българи – бедни, гладни, но Горди !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.