Скоро всички ще са болни от РАК

Скоро всички ще са болни от РАК


Бойко, спаси България или ни уреди с последно мъчително причастие! Бойко Борисов спаси България като превърна страната ни в токсична територия на която населението до 2040 година го дават да бъде болно от РАК, с около 89% отровен въздух и канцерогенен прах като добавим и раковите патогени, които се спускат от самолетите и мръсната вода, като добавим фалшивата храна в големите търговски вериги ние сами избрахме да умрем от рак.

В кой магазин можете да намерите един чист и полезен продукт, че то вече такива и в аптеките няма като всичко качествено се подменя и заминава за Европа, а тук за нас заместители или както е модерно да се казва „имитиращ продукт“. Контрол няма никъде нито в храните, нито във водите, нито на въздуха, никъде, нито и при лекарствата, а единственият контрол е в наркотиците като там се следи как децата да взимат от по-голяма отрова обаче.

Това е висш пилотаж – да оставиш хората без избор и да им обясняваш какъв голям избор имат. Къде има избор в политиката ли, в храните ли, в качеството на живот ли?

Мафията с белите престилки ще довърши пъкленият план за изтребление на този народ кротък и мълчалив, послушен и стенеш от болка, но така е „мързелът не морял“ казват! Мори и най-много ще умрат от него, защото ви мързи да свалите хунтата, а тя води война срещу вас и скоро ще я спечели, малко ни остава на всички!

Спокойно скъпи съотечественици, поне бързо ще се мре! Мая Манолова каза „Време е да изхвърлим Боклука“! Хора, време е да изхвърлим боклука от България и Мая Манолова заедно с движение „Изправи се“ всеки ден се бори на терен. Липсата на Демокрация е факт и ние трябва да се борим за правата ни, за чистият въздух и чистата вода, за чистата храна и за правото на нормалност, правото на живот.

Efekt 2

Някой трябва да каже истината в тази истина, която ни убива. Хора превръщат страната ни от рай в АД като отровената земя ще ражда болести и мутация, отровената вода носи смърт, а въздухът без който не можем ще ни убива бавно с всяко вдишване.

Време е да изхвърлим боклука преди той да ни убие, време е да се изправим, но това става с гражданска позиция, а не с пасивна опозиция това става с действие и обществен натиск. Какво е вашето мнение или вече сте се предали без мнение, без позиция, без утре за вас и вашите деца?

Виж още публикации на bultimes

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.