Скоро ще се лее кръв на Българската граница

Скоро ще се лее кръв на Българската граница

В България явно няма строителни фирми, който да могат да строят, но пък за сметка на това имаме строителни фирми, който могат да усвояват Евро средства !

Как така Българското правителство готово да защити страната ни и целият Европейски съюз повече от година не може да построй една проста телена ограда на границата ни с Турция ?

Efekt 2

Граница
Няма да намекваме и че по времето на Орешарски оградата ни бе четири пъти по-евтина от сегашната за да не ни обвините в червена пропаганда !

61202019
Но със сигурност ще дам пример когато една държава иска, че може примерът ни ще бъде с Турция, която за двадесет дни успя да изгради бетонна ограда с границата си с Сирия забележете цели петдесет километра !

10325163_1129973900359593_6327569678332558062_n
Какво да коментираме правителството на ГЕРБА, какво да кажем за тях освен, че този умишлена политика и зад нея има тайни междуправителствени спогодби и тайни задкулисни интриги зад който Хунтата на ГЕРБА има огромни облаги !
Бизнесът с пришълците е много доходен за каналджиите заедно с полицаите са в една и съща схема !
И колкото повече пришълци прииждат толкова повече парици отиват в партийната каса на ГЕРБА !
Защото парата на каналджиите се дели с политическата върхушка !
Бизнесът с фалшиви лични карти предимно цигански заради боята на клиентите им е за стотици милиони !
Държавата умишлено забава строежът на оградата ни за да могат по-лесно да прехвръкнат като прелетните птички !
МВР следи стриктно тези птички да не бъдат обезпокоявани от ловджии и ред други, който се навъртат из пограничните горички !
Последен пример за това напоследък стана известен Динко от Ямбол, който със своите приятели патрулира в пограничните региони с АТВ-та и джипове!
Заедно с „Цивилни отряди за защита на жените и вярата“ !
Затова и всеки ден ще бъдат проверявани от полицията и контролирани, защото бъркат схемата на правителството !
Повече за полицейският тормоз по границата можете да видите ТУК

Та в заключение ние от Blife.eu само ще допълним, че не е далеч времето, в което по границата ни ще се лее кръв, защото днес пришълците нахлуват с клещи и ножици за арматура, а скоро може и да бъдат и въоръжени от нашите корумпирани полицай и ако днес Динко им прави засади утре Динко да попадне в засада добре планирана от Мафията на правителството и добре изпълнена по сценарии на МВР !

Защото Динко и компания пречат на пълненето на партийната каса на ГЕРБА, а идват избори !

Както е казал певецът „щом разваляш общият пъзел добре нареден ”!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.