Слави, как да изхвърлим боклука от властта?

Слави, как да изхвърлим боклука от властта?
Слави, как да изхвърлим боклука от властта? Как да изхвърлим боклука от властта като сме все у дома? Седим пред телевизорите и опасен вирус ни облъчва. Всички искаме това правителство да го няма, ама всички чакаме някой друг да го махне, а то освен, че никой не го маха напротив даже и не им пука, че народът ги мрази.
Вече не им трябва народно одобрение, вече им трябва Диктатура, а народът все да е в тежко положение. Как от вкъщи, от дивана хунтата да накажем, Слави ми кажи? Не става като сменям канала. Не става и на три ракии дори, хайде Слави кажи ни ти?
Как да изхвърлим боклука от властта като него го няма там където народът протестира? А хората седят си у дома, докато хунтата върлува. На избори по Бойковски дали ще стане, или ще стане като с референдумът? Как да ги махнем само дето докато умуваме и негодуваме те ни махат един по един.
Вярно няма такава държава, но и такъв народ няма да търпи толкова робства и диктатури и да няма кой Борисов в казана да тури!
Някой има ли идея как да спрем Борисовата одисея?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

Efekt 2