изпрати новина
Водещи новини

Слави Трифонов може да отвее системните партии +ВИДЕО

Велизар Енчев: Слави Трифонов може да отвее системните партии

Слави Трифонов!

Скандалите с Истанбулската конвенция са само буря в чаша вода. Патриотичният фронт е бизнес блок. Това е брак по сметка със системни интереси. Волен Сидеров се опитва да изпере имиджа си, Каракачанов да се хареса на атлантическите ни партньори като военен министър, а Валери Симеонов май излиза като най-откровен, без да съм му адвокат в никакъв случай.
Това коментира коментира Велизар Енчев, бивш депутат от НФСБ.

„През 2014 г. Каракачанов вкара евродепутат с помощта на Бареков и само два месеца по-късно направи коалиция със Симеонов. Това се нарича липса на политическа хигиена. Патриотичният фронт няма да се разпадне – те ще преглъщат жаби и гущери, но ще останат заедно“, убеден е бившият депутат от BiT.

„Системните партии трябва да се страхуват от нещо, а Слави Трифонов дава сериозна заявка. Той има потенциал, способен да отвее тези играчи и да си отидат. Друг е въпросът, че кастингът на Слави е много спорен и абсурден, защото кастинг се прави за артисти, не за политици“, обясни още Енчев.
Източник: frognews.bg
Нашият коментар е, че не става дума за артисти, а за хора !
Властта произтича от народа и там трябва да се върне !
До кога ще търпим едни и същи хора да ни лъжат с едни и същи лъжи ?

България има нужда от нова алтернатива на управление !
Както се казва приятели „време е да изхвърлим боклука от властта”!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*