Слави Трифонов може да отвее системните партии +ВИДЕО

Велизар Енчев: Слави Трифонов може да отвее системните партии

Слави Трифонов!

Скандалите с Истанбулската конвенция са само буря в чаша вода. Патриотичният фронт е бизнес блок. Това е брак по сметка със системни интереси. Волен Сидеров се опитва да изпере имиджа си, Каракачанов да се хареса на атлантическите ни партньори като военен министър, а Валери Симеонов май излиза като най-откровен, без да съм му адвокат в никакъв случай.
Това коментира коментира Велизар Енчев, бивш депутат от НФСБ.

„През 2014 г. Каракачанов вкара евродепутат с помощта на Бареков и само два месеца по-късно направи коалиция със Симеонов. Това се нарича липса на политическа хигиена. Патриотичният фронт няма да се разпадне – те ще преглъщат жаби и гущери, но ще останат заедно“, убеден е бившият депутат от BiT.

„Системните партии трябва да се страхуват от нещо, а Слави Трифонов дава сериозна заявка. Той има потенциал, способен да отвее тези играчи и да си отидат. Друг е въпросът, че кастингът на Слави е много спорен и абсурден, защото кастинг се прави за артисти, не за политици“, обясни още Енчев.
Източник: frognews.bg
Нашият коментар е, че не става дума за артисти, а за хора !
Властта произтича от народа и там трябва да се върне !
До кога ще търпим едни и същи хора да ни лъжат с едни и същи лъжи ?

Efekt 2

България има нужда от нова алтернатива на управление !
Както се казва приятели „време е да изхвърлим боклука от властта”!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.