изпрати новина
Водещи новини

Социален баланс

Социален баланс


Социален баланс

Вижте защо има хаос в страната ни?

Защо всички сме потърпевши?
Истината е че, няма Социален баланс в страната ни ! Да се върнем във времената, в които хан Крум казва: „Странно са разпределени благата на живота между хората: на просяка нищо, на бедния малко, на богатия много, а достатъчно – никому.“ По-късно хан Крум създава и закони според които да има някакъв социален баланс сред поданиците му !
„Ако някой обвини другиго, да не бъде слушан, преди да бъде вързан и разпитан.

И ако се окаже, че той клевети и лъже, да бъде убит.
Не се позволява да се дава храна на онзи, който краде. Или ако някой би се осмелил да направи това, имотите да му бъдат отнети. Заповядал също да се строшават краката на крадците и всички лозя да се изкоренят.

На всеки, който проси, да не се дава малко, но да бъде достатъчно задоволен, за да не изпадне пак в нужда; или пък, който не постъпи така, ще му бъдат отнети имотите“.
Със своите закони Крум въвел безпощадни мерки срещу явления като кражбите, клеветничеството, пиянството. Законите му защитавали частната собственост, но предвиждали и помощ за бедните.

bulpress tv

Тези реформи обаче имат и по-дълбок смисъл – ханът изравнил напълно правата на прабългари и славяни. Премахнал местното обичайно право и създал централизирана държава.
Днес Българите са втора категория хора в страната си !
И така със закони и ред сме създали велика България !
Да вземем и Комунизмът – такава разсипия на блага не е имало като всички крадяха, всички вземаха, но и всички работеха и градяха за родината браниха я и въпреки кражбите и шуробаджанащината ни страната ни богатееше и имаше благодат за всички, не охол, но не и бедност !

Нямаше олигарси, нямаше мафия, нямаше престъпност и всички бяхме равни като малко по някои другари малко равни, но само малцина !
Имаше ред, дисциплина и социален баланс !
Днес какво е – хаос, в който бандитите се чувстват най-добре, мафията начело с премиерът и Цветан Цветанов управлява страната ни !

Бедност, нищета, болести, мизерия, народът ни измира, хората гладуват, а закони има, но няма кой да ги спазва !
Никой не може да обясни как нашата държава е изхранвала преди години повече население, а днес не може !
Мафията е тази, която не може да бъде нахранена и за всичко това са виновни управляващите!

Ех, само за година да се върнат крумовите закони и родната милиция, всичко ще се оправи в страната ни !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.