Създателят на 20 век

Създателят на 20 век


Кой всъщност е създателят на 20 век?
Кое е в основата – човешкият гений или извънземен разум?

Вижте видеото, което ще Ви даде някои отговори !
Безспорно става дума за Никола Тесла ВИЖ ОЩЕ ЗА НЕГО ТУК !

Тесла не само е учен и блестящ ум, Тесла е и вдъхновение за всички иноватори!
Тесла е и личен пример как отхвърлянето на стандартите и стереотипите дават полетът на мисълта фантазията, която се простира извън полетата на примитивният ни разум !

Това е начинът да отхвърлиш законите на физиката, химията и дори някои на природата и да създадеш нещо ново, нещо невиждано, уникално и само така променяш не само своят мироглед, но и и мирогледът на хората и света дори !

Днес без да се замисляме за десетки хиляди неща, който ползваме са следствие на една различна мисъл на Тесла!
Колко от нещата във вашият дом работят с електричеството ?
Закони на физиката, закони на квантовата механика, закони и още закони, но кой е най-важният закон, които днес ни дава Никола Тесла: ТЕЛАТА ВЪВ ВСЕЛЕНАТА СА ЕНЕРГИЯ И ВЪЛНОВА СТРУКТУРА КОГАТО НИЕ СЕ ФОКУСИРАМЕ ВЪРХУ ТЯХ ТЕ СТАВАТ ТЕЛА И НИЕ ГИ МАТЕРИАЛИЗИРАМЕ!

Накратко казано реалността се определя от нашето съзнание !

Efekt 2

Човек вижда това, което знае другото е невидимо за нашият ум и съзнание, но това, че ние не го виждаме не означава, че то не съществува!
Именно фокусът е важен!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.