Трафик кеш

Трафик кеш

Нашите каналджии на партия с полицаите работят за по-добри доходи !

Когато дадена група е събрана и си е платила по 5000 евро на глава да отпътува от страната ни по посока северните ни граници и вече ги натоварят на микробус и хоп техните каналджии се обаждат на полицията и ги залавят на границата и ги връщат пак в България така им взимат парите по два пъти !

Има и случай в който примерно дадена група е събрана в предварително нает Хостел в София и в денят преди тръгване когато са приготвили парите си за плащане внезапно нахълтват маскирани мутри и бързо ги ограбват след като ги събличат голи и ги ошушкват до стотинка и пак в рамките на минути след като си тръгнат нашите бандити и долитат спец частите.В България мигрантите попадат в различни схеми на грабежи и изнудвания!

Информация се получава от всички посоки когато има група получила суми от Western Union за разплащане за трафик кеш или от друга фирма за бързи преводи на пари ! Че нашите пришълци попадат на различни схеми на измами и грабежи ! Така дългата ръка на служители от Министерството на всякаквите работи генерира доходи за който НАП надали знаят !

Има нова тенденция, която ще секне кранчето говорят в средите на трафикантите – парите са по банкова сметка и като стигнат тогава се дават. Джихадистите са захитряли това са коментарите ! Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Efekt 2

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.


от administrator