Тровен недотровен


Тровен не до тровен
Бриго Аспарухов: Светът никога няма да научи истината за Скрипал
Светът никога няма да научи истината за отравянето на бившия руски шпионин Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия. Това заяви пред bTV бившият шеф на разузнаването и депутат от БСП Бриго Аспарухов във връзка със случая „Скрипал“.
„Никога няма да бъде казана истината, защото каже ли се, всички отново ще загубят. Ако истината се окаже някаква съвсем простичка история, какво ще прави Европейският съюз – ще върне изгонените дипломати ли“, запита Аспарухов и добави: „Шпионажът е вечен и ще бъде вечен. Това е най-силното оръжие в ръцете на една държава“.
По думите на Аспарухов в България, „типично по нашенски“, сме пренесли дебата в „русофоби-русофили“, вместо да вземем предвид и да видим истинските факти.

„В крайна сметка – имаме две жертви – Скрипал и дъщеря му. Тези жертви станаха жертви на борба на политически интереси. Случаят стана повод всички страни да вземат позицията, която са искали да вземат“, категоричен бе Аспарухов. Той коментира и статистика, според която от 1971 година насам Великобритания и Русия са изгонили общо около 300 дипломати.Предимството е за Великобритания.
Бившият разузнавач продължи с обобщаването: „Не се знае кой го е извършил. Не се знае кой го е поръчал. Но Русия е виновна… След изказването на Тереза Мей за Русия, външният министър Борис Джонсън каза – Русия е, и всички казаха – нямаме доказателства, но вярваме, че са Русия“. Така било и в България – взимаме позиция спрямо това дали сме русофили или русофоби. „Трябва да се питаме кой има интерес от всичко това и според мен това е най-малко Русия и това е очевидно“, каза още Аспарухов.

Социалистът коментира и че изтеглянето на дипломати не означава прекратяване на диалога между две страни. По думите му никоя страна не може да си позволи да спре диалога с Русия и няма основание да се твърди, че чрез България ЕС си оставял канал за диалог с Русия. „Звучи ми смешно. Винаги сме имали диалог с Русия. Коя държава не води диалог с Русия? – Няма такава.“
„Русия винаги е настроена позитивно към Европа. Руснаците не искат под носа им да се случват лоши неща – например Крим – имаше преврат, те се възползваха. Не го одобрявам, но те изиграха правилен ход спрямо техните интереси. Сега веднага ще скочат някакви анализатори – русофил, зависимости с Москва…“, тълкува още той.
Аспарухов коментира и случая от преди 26 години, когато той също стана жертва на отравяне.
„Аз имах късмет да не играя ролята на Скрипал… Случи се в президентството, след работно време. Беше ми сервирано кафе, което не изпих, което всъщност ме спаси. Една глътка. Малко след това се почувствах зле. Откриха отровата, потвърди се отровата в 3 независими лаборатории, едната във Франция.“ Той разказа още, че въпросната отрова водела до блокиране на бъбреците и черния дроб, след което човекът умира от жълтеницата, хепатита, който развива. На въпрос дали е станало ясно кой е извършил или поръчал покушението върху него, той отговори, че така и не се е разбрало, както ставало в повечето такива случаи.
Източник: news.bg

Тровен недотровен Главният редактор на Blife също е бил тровен недотровен ! Истината е, че при такива покушения има и една друга истина за която не се говори много, ако Господ Бог има планове се проявява и така нареченият КЪСМЕТ или невидима сила, която ти помага да оцелееш !
Не са един или два случаите в света и в исторически и политически план !
Отровата е оръжието на слабият и подлият враг !

Нашият главен редактор също е бил тровен с фосфорен прах, в който има над 49% съдържание на живак, което си е натравяне с тежки метали и всички знаем за токсичността на живака !
Абсорбира се от черен дроб и простата и само невидимата Божия ръка се намесва в тези моменти !
Една разходка до онзи свят ни прави по-силни и е добре да си знае човек, че има сили по-могъщи от ГЕРБ, от репресивните машини, от службите и всичко земно!

Efekt 2

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.