изпрати новина
Водещи новини

„Убиец” на секс – кой ли е той?

Интересен факт се оказва, че според последното проучване хората се ограничават от секс поради силни болки в гърба. Всички сме чували изтърканата фраза, че вечното женско оправдание е главоболието, но ето кой се оказва истинският „убиец” на секс.

Изследването е проведено във Великобритания, като в него са взели участие не само жени, но и мъже. Казано в цифри, около 7 милиона или 14% от британците казват „не” на своите половинки и отказват често да правят секс с тях, именно заради силни болки в кръста, като така техните сексуални контакти намаляват драстично.

Другите 15% признават, че се е случвало да плачат по време на работа, поради силни болки в гърба, а 12% дори пренасят тези проблеми в личния си живот, карайки се с приятели, близки или колеги в работата. Останалите 57% споделят, че болките ги карат да се чувстват безпомощни и дори често демотивирани.

Част от анкетираните допълват, че поради силния стрес и дискофорт са наддали, откакто е започнал проблема свързан с болките, но и липсата на секс с партньора им.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Интересен факт се оказва, че според последното проучване хората се ограничават от секс поради силни болки в гърба. Всички сме чували изтърканата фраза, че вечното женско оправдание е главоболието, но ето кой се оказва истинският „убиец” на секс. Изследването е проведено във Великобритания, като в него са взели участие не само жени, но и мъже. ...

Рейтинг на публикацията

Оцени публикацията: Бъди първи!
0

About administrator

One comment

  1. Wonderful exaapnltion of facts available here.

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*