Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

„Убиец” на секс – кой ли е той?

Интересен факт се оказва, че според последното проучване хората се ограничават от секс поради силни болки в гърба. Всички сме чували изтърканата фраза, че вечното женско оправдание е главоболието, но ето кой се оказва истинският „убиец” на секс.

Изследването е проведено във Великобритания, като в него са взели участие не само жени, но и мъже. Казано в цифри, около 7 милиона или 14% от британците казват „не” на своите половинки и отказват често да правят секс с тях, именно заради силни болки в кръста, като така техните сексуални контакти намаляват драстично.

Другите 15% признават, че се е случвало да плачат по време на работа, поради силни болки в гърба, а 12% дори пренасят тези проблеми в личния си живот, карайки се с приятели, близки или колеги в работата. Останалите 57% споделят, че болките ги карат да се чувстват безпомощни и дори често демотивирани.

Част от анкетираните допълват, че поради силния стрес и дискофорт са наддали, откакто е започнал проблема свързан с болките, но и липсата на секс с партньора им.

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Интересен факт се оказва, че според последното проучване хората се ограничават от секс поради силни болки в гърба. Всички сме чували изтърканата фраза, че вечното женско оправдание е главоболието, но ето кой се оказва истинският „убиец” на секс. Изследването е проведено във Великобритания, като в него са взели участие не само жени, но и мъже. ...

Рейтинг на публикацията

Оцени публикацията: Бъди първи!
0

About administrator

One comment

  1. Wonderful exaapnltion of facts available here.