Ураганът ГЕРБ набира скорост

Ураганът ГЕРБ набира скорост


Ураганът ГЕРБ набира скорост

Явлението, което наблюдаваме е природен катаклизъм със специфични параметри! Народният гняв и недоволство могат да се охарактеризират като ураган от гняв, но ГЕРБ някак си генерират негативната енергия като във вятърна мелница и успяват чисто статистически да генерират прираст на електората си !

Това е продукт на политическо инженерство!
Някак си са се поучили от грешките си и там където губеха традиционно сега отчитат прираст !
На първо място е увеличаването на броят на държавната администрация където се назначават хора, които те и техните семейства ще гласуват за ГЕРБ ! Нови министерства, нови агенции ще генерират хиляди гласове !

Efekt 2

На второ място купиха немалко кметове и тяхната администрация заедно с общините и електоратът им както кметове на БСП така и кметове на ДПС са бяха закачили на държавната хранилка чрез одобрени проекти и парите им са раздадени!

Повече проекти, повече общини и повече фирми, които да строят като се добави работниците на новите под изпълнители още десетки хиляди ще гласуват за ГЕРБ !

Кампанията за възстановяване на църковни храмове бе адресирана към техните посетители – червените бабички, които са траен електорат на БСП, но сега едно 20% от тях вече на всяка литургия слушат за правителството и влизат в обновената църква и виждат и чуват !

Друго перо по червените бабички бе създаването на мрежа пенсионерски клубове в страната както и клубове по интереси навсякъде те получаваха целева субсидия по 68 хиляди лева и така във всяко село се получи раздор на бабите и дядовци на преклонна възраст и там ГЕРБ удариха червеният електорат с още 50% напук на всичко, а сега предизборно и бабите ще ходят на екскурзии и събори, а останалите клубове, които не са към ГЕРБ, ще гледат и ще слушат къде и какво правили другите като за тях пари нямаше, няма и да има !

И така малките населени места лично бяха посетени от Цветан Цветанов и компания и там където може да имат още един кмет със сто гласа ще го имат и така ГЕРБ се окопават още по-дълбоко в провинцията !

Ударно се строи в София и така във Варна и Пловдив, а Бургас си е на ГЕРБ и така гарантира се успехът им в големите градове !
На практика народът е по-беден и по-гладен, по-болен и по-недоволен, но ГЕРБ увеличава електората си не по любов, а този брак е по сметка ! Опозицията дори не симулира предизборна кампания !

ГЕРБ работят много уставно и здраво и в интернет – абсолютна отчетност и във Фейсбук с пълен доминат и контрол по групите и страниците на социалната мрежа ! Шпиц команди докладват профилите на активните потребители !
Блокират се сайтове и страници, манипулира се цялата среда!
Ужасяваща кампания срещу Румен Радев и БСП !

А опозицията мълчи и не разполага с ресурсът да противодейства адекватно !
Има много гняв и ярост натрупани в свободните медии и ГЕРБ ги удариха по доходите и трафикът и започнаха да падът една по една няколко десетки сайта спряха да се борят, а журналистите им бяха вкарани в житейски трудности по нерегламентирани начини !

Дори се посегна на едни от най-дръзките журналисти от сайтът Бивола след тях има други в списъкът на ГЕРБ! И ние сме в този списък, но няма да се предадем колкото и нечиста да е мръсната им подла игра, само можем да бъдем мотивирани да се борим повече заради падналите в неравната битка за свободата на България !

Тайфунът на народният гняв и недоволство расте, а опозицията е в будна кома удариха ги по хората, които биха дали някой лев също като при свободните медии !
И както е казал Тодор Живков „а ти нямаш пари, може да решава само този, който има пари“!

И така парите са в ГЕРБ и техните черни каси като всичкият работещ бизнес захранва тези каси и мафията захранва тези каси, а как да се бори в неравностойна битка като всичко има цена на пазара !
Борисов върви към явна диктатура и знае едно, че най-дълго в историята са управлявали диктаторите факт!

Ако сега народът сам не се организира и да свали хунтата тя ще се окопае толкова дълбоко, че никой няма да може да ги свали!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.