изпрати новина
Водещи новини

Фалшивите новини победиха фалшивите политици !

Фалшивите новини победиха фалшивите политици ! Stefan Projnov Стефан Пройнов


Фалшивите новини от България набират скорост в интернет !
Истината е, че се води хибридна война в интернет, но не толкова за надмощието на Америка или Русия, а за надмощието на ГЕРБ над всички останали !

Само че колкото и да тръби Цветанов по телевизиите, които никои не гледа и колкото и да се напъват сайтовете на „Медиапол“ и „Клуб зет“ както и вестник „Капитал“ тяхната аудитория е силно ограничена и посланията им недостигат до широк кръг хора !
Истина или не фалшивите новини набират скорост и вече са първите позиции в ГУГЪЛ!
Жесток удар по фалшивите политици !

И след като fakenews.bg се превръщат в бича на фалшивите политици, нашият екип научи наскоро, че е имало предложение да бъдат купени !
Предложена е шест цифрена сума, но те са отказали !
Какво предстой сега с тях ?
В България за шест цифрена сума има хора, които биха убили дори !
Дали някой силно мотивиран служител на ДАНС или МВР, или ГДБОП, или която и да е служба няма да потърси кой дава такива пари за борбата с фалшивите новини? Кой плаща да се поругават гробове и да се клеветят журналисти !

Стефан пройнов

Или това е ПИАР ХОД на fakenews.bg за да си вдигнат цената?
А може и всичко това да е измислено, но все пак колко струва една изява по БТВ за да излезеш и да кажеш, че именно фалшивите новини са направили Румен Радев президент и това да е самият Цветан Цветанов? Явно от ГЕРБ има защо да са разтревожени, ако това е вярно, а когато fakenews.bg са вдигнали кръвното и адреналина Цветанов и Борисов тогава става ясно кой дава пари за публикации и кампании, кой е поръчителят?
Войната на фалшивите политици срещу фалшивите новини е факт !
Те знаят, че когато една лъжа се повтори сто пъти се превръща в истина дето се казва „с техните камъни по техните глави“!

Сега след като не намират регламентиран начин да подчинят медиите те ще потърсят нерегламентиран такъв и той какъв ще е в стил СИК или Един Господ знае какво ще им дойде на тъпите тикви на умът !
Но до тогава ние от Blife.eu ще подкрепяме техният стил !
Дори по времето на Комунизма имаше вестник „Стършел”, а днес виждаме цензура на вестник ПРАС ПРЕС и как се свалят карикатури от ефира да им се угоди на тия !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*