Фалшиви двайсетачки заливат пазар, но всичко е точно

Фалшиви двайсетачки заливат пазар, но всичко е точно


Експерти от БНБ предупреждават!
Експерти предупреждават, че при голямото пазаруване по Коледа и Нова година има най-голям риск да се окажем с фалшиви пари в портфейла. Централната банка започна подмяна на левовете с нови по-защитени серии. Фалшифицират се дори монети.

И така бум на измамите в страната ни, а според правителството всичко е точно ! Експертите от БНБ не казват за вдигането на таксите за обслужване на банковите сметки, но всичко е точно !

Експертите не казват и за инфлацията, която изяде пенсиите и заплатите ни, но всичко е точно !
Тези експерти не продумаха и дума за това шоково вдигане на цените преди празниците на продуктите, които са ни най-необходими, но карайте – всичко е точно!
И ако попаднете на фалшива банкнота и не ви я вземат, в магазина но ви я вземат от полицията не се притеснявайте – всичко е точно!

В системата също имат недостиг на пари !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Efekt 2

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.