Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Халкидики – райско късче за туризъм в Гърция

Ако още не сте планирали своята почивка за лятото, а българското Черноморие Ви е омръзнало, значи днес ще Ви представим една незабравима дестинация като Халкидики. Тя се намира на около 300 километра от София, а времето за туризъм там е идеално до почти края на месец  септември. Това е истинско райско кътче за любителите на туризма и красивите места по света.

След като се върнете от почивката си на Халкидики, Вие ще имате усещането, че сте на друга планета или пък може би в друго време. На това място винаги е много топло, а дори и през месеци като май или пък септември, когато между другото напливът на туристи е най-голям. Там ще намерите не само безумно красива природа, много гостоприемни хора, но и различни начини за забавление и прекарване на времето Ви. Ако обичате да спортувате, то тук също ще Ви хареса. Ще можете да играете голф, да практикувате яхтинг, алпинизъм, а защо не и риболов. Този туристически рай е известен в целия свят, а именно с екологията си. То не еднократно е награждавано от ЕС с наградата „Син флаг”, поради безумно чистите си зони около крайбрежието. Това отличие се присъжда само на най-чистите и екологични места в света, но определено този полуостров е един от първенците по отношение на своята екология.

Няма голямо значение коя част точно ще посетите на Халкидики, тъй като винаги ще останете доволни от избраната си дестинация. Нашата южна съседка полага безумни усилия, за да може всички туристи на това райско кътче да се чувстват удобно, но и също така да се насладят на много красивата природа.

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Ако още не сте планирали своята почивка за лятото, а българското Черноморие Ви е омръзнало, значи днес ще Ви представим една незабравима дестинация като Халкидики. Тя се намира на около 300 километра от София, а времето за туризъм там е идеално до почти края на месец  септември. Това е истинско райско кътче за любителите на ...

Рейтинг на публикацията

Оцени публикацията: Бъди първи!
0

About administrator

One comment

  1. I came, I read this article, I coduqeren.