Халкидики – райско късче за туризъм в Гърция

Ако още не сте планирали своята почивка за лятото, а българското Черноморие Ви е омръзнало, значи днес ще Ви представим една незабравима дестинация като Халкидики. Тя се намира на около 300 километра от София, а времето за туризъм там е идеално до почти края на месец  септември. Това е истинско райско кътче за любителите на туризма и красивите места по света.

След като се върнете от почивката си на Халкидики, Вие ще имате усещането, че сте на друга планета или пък може би в друго време. На това място винаги е много топло, а дори и през месеци като май или пък септември, когато между другото напливът на туристи е най-голям. Там ще намерите не само безумно красива природа, много гостоприемни хора, но и различни начини за забавление и прекарване на времето Ви. Ако обичате да спортувате, то тук също ще Ви хареса. Ще можете да играете голф, да практикувате яхтинг, алпинизъм, а защо не и риболов. Този туристически рай е известен в целия свят, а именно с екологията си. То не еднократно е награждавано от ЕС с наградата „Син флаг”, поради безумно чистите си зони около крайбрежието. Това отличие се присъжда само на най-чистите и екологични места в света, но определено този полуостров е един от първенците по отношение на своята екология.

Няма голямо значение коя част точно ще посетите на Халкидики, тъй като винаги ще останете доволни от избраната си дестинация. Нашата южна съседка полага безумни усилия, за да може всички туристи на това райско кътче да се чувстват удобно, но и също така да се насладят на много красивата природа.

Efekt 2

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.

от administrator

One comment

  1. I came, I read this article, I coduqeren.