ХИТРИно и как КОЙ се превърна в ТОЙ !

ХИТРИно и как КОЙ се превърна в ТОЙ !

ХИТРИно и как КОЙ се превърна в  ТОЙ!
След като мина еуфорията от грабежа на века идва и трагедията на века после са бунтовете на века и после всичко си е по старому !

Да възродим спасителят !
След като Динко Вълев се прослави и стана народен любимец със спасителните ситуации, в който по един или друг начин попада !

Единственото, за което мечтае Бойко Методиев Борисов, е да си върне народната Любов !
Как медиите създадоха образът на Бойко Методиев Борисов СПАСИТЕЛЯ като главен комисар, който винаги е на местопрестъплението, който винаги оправя нещата от епицентъра на събитието !Боко старият Шлифер

И днес започва всичко това да се повтаря !
Бойко извади старият кожен шлифер !
Бойко Борисов е в Харманли и потушава бунта !
Похвали го дори самият Динко Вълев, но след инструктаж по телефона!

Efekt 2

Бойко Борисов с едно обаждане потушава Бунта и в Лесово, хвали го дори и Петър Низамов!

Бойко Хитрини
Сега Бойко е в село Хитрино и спасява хората !
Как пък този влак не гръмна преди или след селото ли, ами не знам, но големите истински престъпления срещу България трябва да бъдат грижливо скрити в сянката на нещо гръмко, което е приковало общественото внимание и когато е общественият интерес е прикован от огромната човешка трагедия КАКВО СЕ СЛУЧВА В БЪЛГАРИЯ ЛИ, ами на никой не му пука за това !

И така кървавата ТЕАТРАЛНА ПОСТАНОВКА ПРОДЪЛЖАВА – ВИНАГИ ПЪРВИ, ВИНАГИ СИЛНИ И ВИНАГИ РЕШАВА ПРОБЛЕМИТЕ НА МЯСТО И НА ТЕРЕН ! Но хората реагират по-човешки, първосигнално и не виждат другата страна на монетата!
На кого е фирмата за превози, свързана ли е с Борисов и зад „Булмаркет“ стои ли кипърска офшорка, която дърпа следите към приятелите на Борисов от компанията на Цеко Минев и някой си Христимир?

Това е началото на края! Колко пари ще потекат за възстановяване на Хитрино, колко огромна ще стане далаверата?
Огромната далавера от огромната трагедия !
И на финала да не се окаже, че руски шпиони са взривили влака и господин Цацаров за пореден път ще влезе в ролята на спасител, но на МАФИЯТА НА ГЕРБ и ДПС !BOJKO HITRINO

НЯМА МАЗНИ БОРБИ ИЛИ КОННИ КУШИИ И СЮНЕТИ НА КОЙТО БОЙКО ДА НЕ Е ПОЧЕТЕН ГОСТ ТАМ !

Как цяла година никой не виждаше, че Бойко Борисов е на конски кушии – там открива паметник, пак там на сюнет на един от партийните лидери,  на който лично купи агне, а колко са срещите в резерват ПАЛАМАРА и как Хитрино е първенец по усвояване на ЕВРОПАРИ в страната?

Най-добре смазаната машина за усвояване на пари в страната се задейства и сега стотици милиони ще потънат в Хитрино, а Борисов и ДПС ще се облажат от тази трагедия !
А опозицията тази, опозиция мълчи ли, мълчи и как да не мълчи като тук ДПС е в СХЕМА и тя за БСП ще е много солена !
Загубени и изгорели документи в общината ще прикрият огромното усвояване на средства от ДПС и ако до вчера всички се гневиха на КОЙ то днес Борисов е и КОЙ и ТОЙ, днес няма далавера в страната, в която да няма пръст на тиквата ръката!Бойко Хитрино

И докато хората скърбят и медиите тръбят Бойко в телевизии и радиа бе 96 пъти името му споменато, а за президента Радев тихо скромно и няма журналисти, няма и PR, но всичко е за КОЙ, а кой е КОЙ ли, ами ТОЙ!

До изборите през пролетта няма да остане нито лев в държавната хазна !

От опозицията се включиха да помагат, но къде е критиката ?
Защо не се задават въпроси ?

Ние от Blife.eu изказваме нашите съболезнования на всички роднини и близки на загиналите, всички ние сме заложници на политиките на правителството и ако няма закон, който да ги осъди днес затова тук, то има сили на небето !
ПОКЛОН !
БОГ БАВИ, НО НЕ ЗАБРАВЯ!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.