Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
изпрати новина
Водещи новини

Цветанов, парите за козунаци отидоха за апартаменти, май?

Цветанов, парите за козунаци отидоха за апартаменти, май?

Ало Цветанов, да напомним за козунаците, какво стана с ежегодното предизборно раздаване на козунаци от ГЕРБ? Или вече ви е страх да се появявате на публични места, защото някой от народа може да Ви „благодари” подобаващо с камъни?

Друг път политиките на ГЕРБ и обяснителният – лъжливият режим е обърнат към бедните хора и с по някой козунак създавахте приятна емоция и докато хората си хапваха от традиционният сладкиш бързо им набутвахте в главите по някоя опорна точка на партията! Днес обаче всичко е различно и народът много ви мрази!

А усилията на партията са насочени навътре в нея, в твърдото ядро, защото там се крие успехът ви – в страхливите и продадени души не в мъртвите в избирателните списъци, а в живите, които са на държавната хранилка, които са на трапезата на ГЕРБ като върви яко затягане на редиците. Вече доста хора са прозвънени дори в не малко градове и Цветанов е нарицателно, с което заплашват вашите покорни ратаи „че човекът ще дойде и ще се видите с него”!

И колкото ГЕРБ и мафията да ви представя като човекът с безгранична власт и човекът, който е концентрирал цялата власт в себе си и лостовете на властта като всички виждат страхът ви, всички виждат слабостта ви, всички виждат колко сте уплашени, а когато човек падне ще види и страховете си, и враговете си!

Не може вечно със страх да държите хората, защото хората в един момент привикват и казват „не ми пука“, а на народа вече не му пука нито за козунаците, нито за мафията, нито за Вас, защото сте изхабени и компрометирани и няма кой да Ви се върже на лъжите !

Та тази година козунаци няма да има и не защото народът не е гладен, а защото не вярва на нито една дума от Престъпната групировка ГЕРБ!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.