Цветанов, парите за козунаци отидоха за апартаменти, май?

Цветанов, парите за козунаци отидоха за апартаменти, май?

Ало Цветанов, да напомним за козунаците, какво стана с ежегодното предизборно раздаване на козунаци от ГЕРБ? Или вече ви е страх да се появявате на публични места, защото някой от народа може да Ви „благодари” подобаващо с камъни?

Друг път политиките на ГЕРБ и обяснителният – лъжливият режим е обърнат към бедните хора и с по някой козунак създавахте приятна емоция и докато хората си хапваха от традиционният сладкиш бързо им набутвахте в главите по някоя опорна точка на партията! Днес обаче всичко е различно и народът много ви мрази!

Efekt 2

А усилията на партията са насочени навътре в нея, в твърдото ядро, защото там се крие успехът ви – в страхливите и продадени души не в мъртвите в избирателните списъци, а в живите, които са на държавната хранилка, които са на трапезата на ГЕРБ като върви яко затягане на редиците. Вече доста хора са прозвънени дори в не малко градове и Цветанов е нарицателно, с което заплашват вашите покорни ратаи „че човекът ще дойде и ще се видите с него”!

И колкото ГЕРБ и мафията да ви представя като човекът с безгранична власт и човекът, който е концентрирал цялата власт в себе си и лостовете на властта като всички виждат страхът ви, всички виждат слабостта ви, всички виждат колко сте уплашени, а когато човек падне ще види и страховете си, и враговете си!

Не може вечно със страх да държите хората, защото хората в един момент привикват и казват „не ми пука“, а на народа вече не му пука нито за козунаците, нито за мафията, нито за Вас, защото сте изхабени и компрометирани и няма кой да Ви се върже на лъжите !

Та тази година козунаци няма да има и не защото народът не е гладен, а защото не вярва на нито една дума от Престъпната групировка ГЕРБ!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.