Задава се ураганът на омразата!

Задава се ураганът на омразата!


Не вятър на промяната, а ураган на омразата се предвижда от политическите синоптици!

Всякакви анализатори и социологически агенции отчитат тревогата на правителството и набиране на кинетична енергия на омраза, непоносимост и неприязън към Цветанов и бандата във властта!

И това ще ги измете от властта, защото народът вече е бесен и не иска хляб и зрелища, а иска възмездие, но това чувство променя средата и когато народът излезе на улицата ще ги помете всичките които досега бяха в политиката и управлението на страната ни !

Efekt 2

Всички са виновни, всички са крали, пили и яли, всички са еднакви все маскари, ама като тези досега никъде не сте виждали, нали?

Време е боклука да изхвърлим от властта и това ще стане благодарене на Цветанов и Мария Габриел! Започнаха масово мачкане на социума в социалните мрежи на Фейсбук, трият се страници, групи и профили, но това е и мястото където Българинът освобождава енергията на гневът си !

Сега да ги попитаме тези от ЩАЗИ на ГЕРБ и техните тролски бригади когато лишите Българинът от коминът на неговият дом какво ще стане с димът?

Ще започне да пуши вътре в къщата и хората ще излязат и какво ще видят ли, ами че на улицата има други като вас и какво ще стане ли, ами някой ще ги поведе към вас! Продължавайте да ни блокирате, да ни мачкате, а ние ще дойдем да ви благодарим лично и тогава няма да задуха вятъра на промяната, а урагана на омразата!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.