Цветан Цветанов Българоубиецът + ВИДЕО

Цветан Цветанов Българоубиецът + ВИДЕО Стефан Пройнов


Краят на България е близо! ТЕЛК последната крепост !
Вижте видеото на екзекуторът Цветан Цветанов !
Според него:
През 1990 година хората са били здрави, защото е имало качествено здравеопазване !

Храните и водите, които са били за населението са били чисти и здравословни ! Защото грижата за гражданите е било приоритет на държавата !
Защото хората не са били подложени на стрес и тревоги, не са били подложени н недоимък и бедност, не са били подложени на отровни ваксини нито са били пръскани със самолети, не им е тровена водата, нито храната !
Днес ГЕРБ ни наричат лош материал и се отнасят към нас като с врагове, това е изтребление !

И то по моделът на Германия след краят на Втората Световна воина ! За сведение онази СССР тогава и онази ГДР !
От родените през 1923г. момчета на всеки 100 от войната се връща само едно! От родените момчета през 1922г. НИКОЙ НЕ СЕ ВРЪЩА ЖИВ!

От родените момчета през 1921г. на всеки 100 от войната се връщат само 2 като едно е осакатено. 66 000 човека се връщат без крайници /само трупове/ СССР се е грижил за всички!

Никой не е изоставен. 212 000 човека се връщат без ДВА КРАКА. над 250 000 се връщат без две РЪЦЕ. над 3 000 000 инвалиди върнати към труд и пълноценен живот. НАД 7 000 000 с по-леки контузии.

Efekt 2

ТЕЖКО ранените немци останали в Западна Германия за две години безследно изчезват.
Останалите в ГДР се лекуват и някой от тях са живи все още. Но сега държавата ни абдикира от своето основно задължение – да се грижи за нацията си ! Тези хора са дали животът и здравето си да работят за тази страна и сега когато вече са изцедени, смазани и болни трябва да бъдат унищожени, защото само харчат парите, които могат да бъдат откраднати !

На ред са хората в неравностойно положение, които са поставени във физическа и психическа невъзможност на оцеляване с пенсии по 120-150 лева и лекарства на по-голяма стойност!
Тези хора оцеляват само и единствено благодарение на близки и на Господ Бог, а сега те са на прицела на ГЕРБ и Цветан Цветанов обяснява, че ще вземе от едни бедни да даде на други бедни, а това е извратено !
Защо не вземат от едни богати да дадат на бедните ?
Хора опомнете се, това е изтребление на нацията и ако мечката играе в комшиите, то утре е във Вас !

Защото единственото, което се произвежда у нас са инвалиди, огледайте се, има ли здрав човек и познавате ли такъв ?
Ние от Blife.eu сега ще бъдем обвинени в Руска пропаганда и така фокусът ще бъде преместен в страни от това, че се води война срещу нацията ни и това се случва точно от ГЕРБ !
Изтребление на един народ и заселване на друг, това е !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.