Цигани пребиха горски ! Полицията щурмува циганската махала +ВИДЕО

Цигани пребиха горски ! Полицията щурмува циганската махала +ВИДЕО


Цигани пребиха горски ! Полицията щурмува циганската махала ВЖ БРУТАЛНАТА САГА ИМА ПОСТРАДАЛИ !

Трима горски служители бяха пребити, докато опитвали да пресекат незаконна сеч. Случаят е от град Баня, където жандармерия и полиция издирват нападателите, информира Нова телевизия!
Полиция окупира ромската махала на града.
Всички улици са блокирани, а криминалистите влизат от къща в къща.

Проверява се и всеки автомобил, който влиза в махалата.
Седем горски служители и три автомобила снощи са изпратени по сигнал за незаконна сеч край моста на река Стряма. Лесничеите виждат три каруци, натоварени с дърва. Две от тях успяват да избягат, но горските спират третата.
В същия момент ги нападат с камъни и колове.

Подкрепление от 30 души от махалата също се включват в побоя над горските.
Два от служебните автомобила са изпочупени. При нападението са ранени трима служители. До обяд пострадалите стражари даваха обяснения в полицията. На излизане отказаха коментар.
За да открият нападателите, полицията и жандармерията блокираха махалата. Щателно претърсваха всяка къща. В махалата упорито мълчат кой е нападнал горските. По случая е образувано досъдебно производство.
Още по темата вижте във видеото:

Добре, че няма циганска престъпност, нали? Сега преди зимният период масово в страната ще се виждат кервани от цигански каруци, които ще си БЕРАТ ДЪРВА !
Масово и поголовно в цялата страна ще бъдат атакувани гори, паркове и градини. Основно циганите се занимават с добиване и продажба на дърва за огрев на черно !
90% от населените места в страната Горска полиция не може да се справи с циганските набези !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Efekt 2

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...


Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.