Цяла България протестира, но всичко е точно!

Цяла България протестира, но всичко е точно!


Цяла България протестира, но всичко е точно! „Съединението прави силата“!

Цветанов обвини президента в това, че разединява нацията докато от ГЕРБ обединявали народа!
Прав е Цветанов, че в протестите се обединяват десни и леви соросоиди и антисоросоиди, зелени и анархисти, рокери и мотористи, и хиляди автомобилисти даже и обидени атакисти, и не малко патриоти и всякакви студенти и пенсионери !

ГЕРБ с тяхната политика на геноцид от последните десет години направиха така, че целият български народ да се обедини, но против тях !
Според Цветанов има протести, но всичко е точно – държавата ни е стабилна и нямало сътресения нито в голямата, нито в малката коалиция !

Efekt 2

Няколко „кресливи майки“ така крещяха, че цяла България викна след тях, а Валери Симеонов се скри от ефира, ама всичко е точно.
Каракачанов и той много не се показва, ама всичко е точно.
Протести за цените на горивата скоро ще има и за цените на храната и на тока, и на водата, а за газта и дума да не става, че тук не протести, въстание май се задава, но според ГЕРБ всичко е точно !

Няма икономика, няма бизнес, не останаха заводи, няма и вече роби !
Който може имигрира, който не – тука в мизерия умира !
Здравната реформа я няма, ама всичко е точно !

Образованието ни е на ниво като нула, но всичко е точно !
МВР от задълженията си абдикира, но всичко точно !
Престъпността ескалира, но всичко е точно !
Хората отказват да мизеруват и се бунтуват, но всичко е точно !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.