Ц.Ц. – бели междуредия

Ц.Ц. - бели междуредия
Ц.Ц. – бели междуредия

Ц.Ц. – за нашите деца и техните наркотици !

Цветанов: При Йовчев 20 млн. от МВР отидоха в частния сектор
След и по време системата на Йовчев МВР беше много по-различна. Има липса на полицейско присъствие, кой закри СОТ?! Имаме нужда от повече полицейски кадри. В управлението на БСП винаги има личен икономически интерес. Имаше 20 милиона, които трябваше да отидат в МВР, а те отидоха в частния сектор. Това заяви Цветан Цветанов.

Бяха положени максимални усилия в МВР да се поправи наследеното от Йовчев и кабинета Орешарски. За борбата срещу престъпността трябва да има инстититуционално взаимодействие, допълни бившият вътрешен министър.

Ние направихме промени в кодекса – увеличихме възможността полицаите да увеличат действията си. Положили сме максимални усилия да напрвим нужните законодателни промени, допълни той.

От ГЕРБ ще предложим интерактивна карта на престъпността, трябва да локализираме всички криминални типове, които тормозят хората. Подготвяме превенция на наркотиците – вече възрастта на зависимите вече се е смъкнала до 12 г.
Един човек е невинен до произнасяме на съда, така Цветанов коментира отстраняването от длъжност на кмета на Пловдив Иван Тотев. Убедем съм, че истината ще излезе на яве. Ще проведем срещи със структурите.

Efekt 2
Ц.Ц.
Ц.Ц.- каза!

В президентските избори имаше една емоция. Сложиха етикета на президента и го определиха като ляв, допълни той.

Ние сме с протегната ръка към всички парламентарни групи. Не бихме се ограничили и от подкрепата на БСП. Знаете, че за да се постигнат успехи трябва да има квалифицирана подкрепа. Ще имаме възможност да изложим своите тези. Фактът е, че направихме законодателни промени, които реформираха полицията, обясни Цветанов.

Не виждам нищо лошо в това институциите да работят заедно, каза той по повод нападките, че Цацаров и Бойко Борисов работят заедно.
Източник: frognews.bg

Ние от Blife.eu ще направим коментар, че трябва да се вслушваме внимателно когато политиците говорят !

Често само лъжат, често само се изтъкват, но има такива, които пък обичат винаги да са прави и каквото кажат да става за да бъдат уважавани, за да се съобразяват с тях !

И ако навремето Ц.Ц. издаваше осъдителни присъди от трибуната на народното събрание днес той издава оправдателна такива за кметът Тотев например от ефирът на БТВ ! Но има и тревожни неща, които Ц.Ц. каза !

„От ГЕРБ ще предложим интерактивна карта на престъпността, трябва да локализираме всички криминални типове, които тормозят хората. Подготвяме превенция на наркотиците – вече възрастта на зависимите вече се е смъкнала до 12 г”. Сега всички сме чували за БЕЛИЯТ ГЕНЕРАЛ и неговият най-близък съратник !

Та когато съратникът на БЕЛИЯТ ГЕНЕРАЛ говори за превенция на наркотиците това е ясен сигнал, че ще се направи оптимизация на наркозависимите и наркоразпространението и децата, които все още НЕ СА ЗАВИСИМИ И ТЕХНИТЕ РОДИТЕЛИ НЕ СА ВЕРБУВАНИ ще попаднат в едни списъци и какво наркодилърите ще трябва да се ориентират към тях !

Никой няма да бъде пощаден от мафията и на практика с това картотекиране ще се поднесе една информация от МВР на техните спонсори и наркомафията ще оптимизира своите доходи като се насочат към чистите деца!

Какво е това, може би ГЕРБ ще използват най-големият бич на нашето време срещу нашите деца, а именно МВР и прокуратура като инструмент за контрол и въздействане на масите !
Накрая Ц.Ц. допълни: „Не виждам нищо лошо в това институциите да работят заедно, каза той по повод нападките, че Цацаров и Бойко Борисов работят заедно”.

Та докато институциите работят заедно ние няма да можем да се оплачем на никого дето се казва

ЦАР КАТО ТИ РАЗПЛАЧЕ МАЙКАТА НЯМА И НА КОГО ДА СЕ ОПЛАЧИШ !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.