изпрати новина
Водещи новини

Стефан Пройнов: Червен трол – такова животно няма, България върви към диктатура!

Стефан Пройнов: Червен трол - такова животно няма, България върви към диктатура !

Стефан Пройнов: Червен трол – такова животно няма, България върви към диктатура !

Стефан Пройнов: Червен трол – такова животно няма, България върви към диктатура !
Няма такова понятие като червен трол !
На зазоряване е най-тъмно!
Хора, бъдете спокойни на зазоряване винаги е било най-тъмно! Апокалипсис в социалните мрежи Троловете на ГЕРБ и на Дай България както и няколко нови централи в Пловдив и Студентски град са раздали кеша яко да се блокират профилите и да се свалят страниците на най-активните будители в социалната мрежа ! Наш анализ показва, че още един месец ще е всичко, но през този месец хиляди ще бъдат блокирани, игнорирани и изтривани !

Сорос е раздал кеша вече и се работи активно и през почивните дни !
Винаги е било така преди някакви съдбоносни моменти за нашето отечество като ще се извадят стари кърпени ризи от нафталина, ще ви занимават с какво ли не, но най-важното е да не се подавате на гнева и на яростта дето се казва и това ще мине !
ГЕРБ и техните Американски дръжки искат да хвърлят страната в паника и ужас като изместват фокуса от тях и къде да се случи, ако не във Фейсбук ! Естествено телевизиите ще акомпанират сайтовете на Медиапул и кръгът Капитал и техните сателити също !
Температурата ще се покачва ежедневно с Ромските гета и ще бъдете провокирани да коментирате, да пишете и да поствате и те това и очакват, че всеки един коментар да бъде докладван, а всеки пост да бъде докладван за спам !
Не се подавайте, това един добре разигран сценарий на ЦРУ да се отклони вниманието от истинските тайни на задкулисието !
Борисов е продал Ахмед Доган на Ердоган и трябва контролът на Българските мюсюлмани да премине в ръцете на Местан !
От друга страна има заведени много дела в чужбина от истинските потърпевши от грабежът на КТБ и там излизат доклади и умопомрачаващи факти за престъпното действие на Борисов и компания като натиск от Европа с падеж скоро !
Американците не са доволни, че Пеевски не пуска чуждите инвеститори, а Борисов ги рекетира, това е, бандитски модел за който Вашингтон иска спешни отговори !
Какво става с Руското ресто ли ами търсят се един милиард за „Южен Поток“, търсят се и спешни отговори !
Цветанов вдига напрежението по циганските гета и как да им каже, че парите за евроинтеграция са спрени и трябва да се намалят драстично наполовина от 25 пера за финансиране на Ромите наполовина !
Скоро Ромите ще бъдат побутнати да се бунтуват и конфликтът е по сценарии ! Ердоган завърши мисията си в Сирия и е готов да счупи бентът към Европа и познайте коя ще е първата стъпкана земя?
Борисов е в Паника, съдят държавата заради Натура 2000, а когато ряза лентички на Голф игрището незнаеше, че са защитени територии ли и Брюксел знаят, че лъже ?
Социалните мрежи са силен фактор за народно недоволство, но и силен фактор и място където хората могат да се организират и този огромен гняв да бъде насочен там от където е дошъл, а именно правителството !

Ние ви приканваме да бъдете премерени в думите си в социалните мрежи, защото Армията от тролове е активирана и няма да пожалят никого и от участници на тези динамични процеси ще ви превърнат в наблюдатели и това е тяхната мисия, пазете се ! Не позволявайте езикът на омразата да ви завладее, защото чували с пари са раздадени за да бъдете прекършени без значение кой сте, какъв статус социален имате и апокалипсисът вече е в ход !

На зазоряване е най-тъмно и винаги е било така, а остава още малко до заветната мечта на 5 милиона Българи и тя е Борисов 3 да бъде свален завинаги !
Всеки с коефициент за интелигентност повече от един соросоид или гербераст може да ви каже от раз, че момчето си отива !
Всяка гледачка и баячка ще ви потвърди, че Хунтата узурпирала властта скоро ще се сгромоляса, но змията е най-опасна в предсмъртната си агония и хапе най-жестоко !

Скоро ще излязат докладите на ЕК и защо са спрени Еврофондове към България? Скоро ще започнат да екстрадират и договорените квоти от Борисов с регистрираните мигранти и Бойко трябва да ги настани в нови домове и да им плаща хиляди на месец  и това са пари от бюджета като за пенсии няма пари, но за мигратите ще има и то в десетки пъти повече от колкото за коренното население !

Пъзела КТБ също започва да се нарежда и целият бандитски модел на управление се пропуква !

Мария Габриел получава огромна власт за смазване на медийи и контрол в интернет и не само над 16 000 човека ще бъдат обвинени в какво ли не – отстранени, елиминирани, смазани и това няма как да не бъде забелязано, казва Стефан Пройнов!
Анализите в социалните мрежи предсказват, че ще се блокират десетки хиляди за да се гарантира едно привидно спокойствие пред чуждите централи, пред Европа и пред техните турски шефове ! Но дали те ще успеят зависи от вас и не им давайте поводи за да ви докладват, а четете, информирайте се, филтрирайте информацията и оцелявайте още малко остана, изгревът е близо !

По всичко личи, че управляващите са в паника и им идва в повече противоречивите ангажименти, които са поели !
Някой трябва да изгори и това е главният бушон, но на дали това народът ще успокои ! Няма червени тролове нито пропаганда, а всичко е платени младежи от „Дай Сорос” !

От началото на годината са проведени три кампании по набиране на администратори, модератори, програмисти и хакери докато набавят нужната армия и вече са активирали две от четирите централи и са започнали бавно и поетапно блокиране на активистите в социалните мрежи !

И на тяхно място ще извадят нови такива будители, ама ще бутат, ама против Българските интереси !
Бог да пази България и всички Българи където и да се намират по света !
След тъмнината идва светлина и да пази Господ само да не е от огньовете запалени от Герберасите и Соросоидите както и в акомпанимент на психодесните им пребоядисани другарки и другари !

След всеки пожар пониква трева и не се страхувайте дори да ви стъпчат, че от стъпканата трева се получава пътека !
Да това са клишета, но са актуални за тази публикация и скоро ще победи тази пряка Демокрация !

Целта на ГЕРБ и Дай България е една – да блокират всички активни в социалните мрежи там където си изливаха гнева и като нямат отдушник те просто ще излязат на улицата, а там гневът не е само на думи !
ГЕРБ и Соросоидните слуги хвърлят държавата в ужасяващ хаос и напрежение! На къде ще избие това ли, ами към въвеждане на извънредно положение и там към диктатура !

И като се казва в един филм добавя Стефан Пройнов „Нека силата да бъде с Вас – Нека разумът бъде с Вас“!

ПРЕДСТОИ НАЙ-ГОЛЯМАТА БИТКА В ГАЛАКТИКАТА! БИТКАТА ЗА БЪЛГАРИЯ !

ГОТВЕТЕ СЕ ЗА ОПЪЛЧЕНИЕ ! 

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Остави коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*