Шок и Ужас! Правителството на Германия насърчава се*с с тъмни пришълци !

Меркел


В подробен онлайн наръчник на бежанците се обяснява как да общуват в леглото с европейки, внушава се, че е напълно нормално да правят секс с бели жени, въпреки стотиците насилени жени в Кьолн на Нова година !

Германското правителство пусна скандален сайт, който насърчава секса с „небели“ мигранти. „Zanzu- моето тяло с думи и в образи“ е разработен съвместно с белгийския правителствен център за сексуално здраве, съобщава newobserveronline.com.

Във встъпителното видео специално се подчертава, че целта на уеб страницата е да дава съвети на мигранти, които са отскоро в Германия. Сайтът е разделен на 6 части, като във всяка от тях сексът се обяснява подробно с картинки и на мигрантите едва ли не се внушава, че е нещо напълно нормално и дори подразбиращо се да правят секс с бели жени.

Efekt 2

В допълнение уеб страницата промотира и еднополовия секс, бисексуалността и трансексуалните.

„Zanzu- моето тяло с думи и в образи“ е преведен на арабски, фарси, турски и още 9 европейски езици, но съдържанието непрекъснато подчертава, че целевата му аудитория са небелите жители на страни от Третия свят. Например под статията „Връзки и чувства“ подробно се обяснява какво е насилие заради накърнена чест и защо то е неприемливо и забранено от закона в Европа.

В друг текст под заглавие „Права и закони“ се прави опит да се обясни защо жените не трябва да се насилват сексуално. Дадена е дори дефиниция на термина сексуално насилие в случай че някой не може да се сети какво означава.

Меркел

В секцията „Женско осакатяване на гениталиите“ се обяснява, че макар то да е традиция в някои култури (предимно в Африка – бел.ред.), в Европа то е незаконно и забранено от закона. Друг раздел „Видове секс“ е подробно илюстриран с картинки на секс във всякакви пози между чернокожи мъже и бели жени.

Меркел

Внушенията, които създава спонсорираният от Берлин сайт, са най-малкото скандални на фона на случилото се в новогодишната нощ в Кьолн, когато стотици жени бяха нападани сексуално от подивяла тълпа бежанци, коментира newobserveronline.com. И до ден днешен от различни европейски държави всеки ден пристигат съобщения за нападения срещу жени от „небели“ пришълци.

Източник: epicenter.bg

Ние от Blife.eu питаме след като нашето правителство изпълнява заръките на ЕС въпрос на време е и в България да започнат да се проповядват такива политики !
В този Европейски съюз все повече случващото се заприличва на нов епизод от „Планетата на маймуните”!
Ужасяващото в момента е че това е реалност, а не кино !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

 

Сайта не носи отговорност за написаните коментари

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.