Адвокатът по делото на Петър Низамов

Адвокатът по делото на Петър Низамов
Адвокатът по делото на Петър Низамов

Адвокат Петър Николов: “Мамка ви! Съсипахте държавата. Превърнахте я в кочина и безправие. Плазмодии. Изроди мръсни.“

Адвокат Петър Николов:
“Все по-често българските магистрати ме изумяват. Че някои от тях са много далеч от хората и техните проблеми се вижда с всеки изминал ден.

Прави ми впечатление, че на хора с доход от 500 лв. на месец и тричленно семейство вече на няколко пъти се отказва да се освободят от такси в размер на 100,200,300 лв. с мотива, че били работоспособни, имали някакво жилище или част от него, значи можело да платят таксата.

Един вид работоспособни роби, които трябва да работят, за да изплащат таксите на съда. А този съд уж съди в името на народа, и уж е от народа. Ама не е.

Efekt 2

Публична тайна е, че някои са станали по-зле и от митничарите или от някой катаджия, щом стане дума „какво ще правим с това дело!?“.

Няма реформи с вас, няма и да има. Стига сте се оглеждали като мишки в пункт за вторични суровини какво да рупате. Никога няма да има промяна, докато някой не разкара кърлежите и не остави намира свободните и способните да разследват, да правораздават и защитават.

Това, че магистрати си нямат хал хабер как се живее с 500 лв. и нямат идея какво е да заделиш 200 лв. за такса при бюджет 500 лв. на месец за сметки и храна е повече от ясно.
Бог високо, цар далеко, жална майка на хорицата, тръгнали по съдилищата да търсят справедливост от разни безчувствени съдии дето им рецитират

адвукатът на Петър Низамовзакони на непознат език и от разни прокурорчета, и полицейски началници, които стават чевръсти само когато им наредят отгоре,и се кривят според конюктурата и само за наши хора, „ама той е добро момче, наше момче, хубаво“, а в останалото време мачкат народеца. за да изпъкнат, да покрият плана, да вдигнат атестациите или да ги наградят с някоя картонена грамота или тиквен медал. Мамка ви!
Съсипахте държавата. Превърнахте я в кочина и безправие. Плазмодии. Изроди мръсни.“

Източник: bultimes.com

Ние от Blife.eu благодарим на колегите от bultimes.com ще дават трибуна на онеправданите борещи се за свобода и справедливост!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.