Аз бих застанал зад Петър Низамов, а ти ?

Аз бих застанал зад Петър Низамов, а ти ?
Аз бих застанал зад Петър Низамов, а ти ?

Няма значение какъв си бил, а важно е какъв искаш да бъдеш!
Това е отговорът на Петър Незамов за всички платени клевети по негов адрес от платените медии и троловете на властта, коя обаче Американската, Турската или Българската не става ясно !
За такива като него Леонардо да Винчи казва :

thumb_1207_media.context.news_big

„Но не това е важно, важно е този образ на това момче да сплоти всички Българи сега, както Ботев и Левски са сплотили Българският народ !

Efekt 2

И сега след като по нашите земи нахлуват Ислямските орди, ние питаме бихте ли застанали зад Петър Незамов, бихте ли подкрепили отрядите, бихте ли извършили граждански арест на тези, който са дошли да изнасилват и да режат глави !
В Германия един мъж спаси няколко жени от изнасилване, но не го арестуваха !

А тук арестуваха Петър Незамов, защото се опълчи на нахлуването на османските орди !
Господа управляващи, пуснете Петър за да не Видите утре целият Български народ по площадите скандирайки „долу предателите на нацията“ !
Аз бих застанал зад Петър Незамов, а ти ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.