„Лудите, лудите – те да са живи ”

„Лудите, лудите – те да са живи ” Петар Незамов
„Лудите, лудите – те да са живи ” и Петър Незамов

Задържаха за още 72 часа доброволеца Петър Низамов – Перата!
След като екипът на Blife.eu от вчера се опитва да се свърже с Петър Низамов във Фейсбук разбрахме, че нещо се случва !
Едно е Петър Низамов да не ти отговори на съобщението, но друго е да не е видяно !
И как да го види след като е задържан !

И сега след като е бил наблюдаван, подслушван и следен, те вече са установили навиците на Патриота и след обаждания от Брюксел с Френски акцент и натиск от БХК, правителството реши да покаже на Европейският Съюз, че имаме правосъдие !
Или по-точно, че се правят всичко възможно да не спира вливането в Европа на свежа арабска кръв ! Сега образът на Петър Низамов ще бъде демонизиран и вече някой медии започнаха да чернят, че бил бандит, бил престъпник, бил мутра, бил какъв ли не !
Ами какъв да е – отличник от випускът на Соргоната ли по квантова физика !
Такива са сърцатите момчета на България!

Будни и волни, силни и смели готови да се изправят и не ги е страх от мечки затова са в гората! Забравихте ли думите „Лудите, лудите – те да са живи ” от „Под игото“ на Иван Вазов. За такива са и песните и стиховете за такива, който знаят какво означава думата саможертва и жертвоготовност, думи който сегашните псевдопатриоти, който са в парламента не знаят какво означават !
Защо нито една патриотична организация не направи нито един символичен пикник в пограничните региони !
Та сега Мафията е в ход! Такива като Динко Вълев и Петър Низамов и други бъркат най-вървежната схема за пълнене на политическа гушка и натрупване на пари за купуване на гласове!
Та кой има мотив да бъде арестуван Петър Низамов?
Старите ченгета от МВР и трафикантите губят пари, а милите и те семейства хранят!
Друг кой ли?

Efekt 2

Ами партиите, след като Петър Низамов заяви, че няколко милиона терористи, джихадисти и ислямисти са преминали през така наречен Балкански път цифрите придобиват огромен размер!
Мотивите са повече и големите загубите за Мафията и политиците се изчисляват на много милиони на месец !
Така и Петър Низамов се озова в ареста, естествено сега и ще му лепнат сто подхвърлени неща, сценариите на Цветанов сме ги гледали и по новините и по вестниците !

Ние от Blife.eu имаме един въпрос към всички Вас?
Това момче, което е тръгнало да брани Отечеството си и всеки ден е спиран за проверка на документи и полицейски натиск ежедневно, подложен на полицейски тормоз, той и цялата им чета както и роднини, съседи и приятелите им!
Той, който всеки ден е предупреждаван да се пази, дали ще държи оръжие и наркотици в домът си ? Логиката и разумът казват само едно – долна полицейска постановка, която е посегателство срещу Българският дух, а тя идва да каже, че всеки който тръгне срещу Мафията ще бъде смачкан !

Ето така се прави Робство, ето така се смазва Българският дух за който после всички питаме къде е! Как къде – в Ареста и сега докато той трябва да доказва на глухата Темида, че няма сестра и керваните натоварени с Бомби за Брюксел, а може би и за Вашият град си вървят с подкрепата на службите!

Така е хората в Бизнесът знаят, че каже ли ти Бойко „браво“ до месец ще си арестуван, но този път Бойко надмина себе си, надмина и всякакви граници ! Време е всички ние да подкрепим Петър Низамов и всички, който като него даваха от себе си и рискуваха животът си за да защитават ЖЕНИТЕ, ДЕЦАТА И ВЯРАТА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.