Никой не каза ДОСТ-атачно, спрете тази га-ДОСТ !

Никой не каза ДОСТ-атачно, спрете тази га-ДОСТ !
Никой не каза ДОСТ-атачно, спрете тази га-ДОСТ !

Вече учредиха и нова мюсюлманска партия ДОСТ ! Откриването започна с цитата и от Корана под зоркото присъствие на Турският посланик у нас!
Да същият коран от който четат милиони по света, но и същият от който се цитира и от камикадзетата преди да взривят душите си и отлитайки за онзи свят да покосят стотици невини !
След това водачът на сивите вълци чисто по вълчи наддаде вой като сбор на нова глутница, която ще поведе срещу мирните овчици !
Кой са сивите Вълци?

Ако четеш това, то можеш да попиташ чичо Гугал, попитай го сега и той ще ти отговори !
Та въпросният “Сив вълк” ни напомни, че според тях, където се говори турски е Турция.
На практика тук вече всичко е турско и когато премиера Борисов бе канен на откриване на заводи в разградско, където в заводите се говори само на Турски, е знаел отдавна!

За допълнителна информация в бюрата по труда за област Разград, Исперих и Кубрат на 265 отворени позиции за работа само на две няма условия задължително говорим език Турски и това в България!
След това реч държа и една жена с забрадка и разкри, че турците в България били потискани и им били нарушавани гражданските и политическите права, която е лицето на истинският собственик на тази га-ДОСТ и това го казва представител на диктаторски и терористичен режим, който извършва геноцид и етническо прочистване над собственото си кюрдско население, разстрелва и убива журналисти, превзема брутално медии, спира и цензурира световните социални мрежи.
А най-тревожното е, че тази ислямска фракция, която ще има крила борещи се за правата и свободите им, ще бъде водена от най-нахъсаният войн на исляма у нас – небезизвестния Хюсеин Хафъзов.

Efekt 2

На нас ни е ясно по какъв начин ще се борят сигурно по подобен на Ислямска Държава, а не както Майка Тереза, нея никой не я цитира !
Та сега след като се даде такава власт на Великият Турчин, който пък се обажда на премиера и му намеква, че имат записи на който той е обещал да слушка, нали е папкал !
Няма как да очакваме да нахлуят ДАНС или и да ги арестуват !
Ще арестуват такива като нас, който казваме, че няма патриоти в правителството, който да кажат ДОСТ-атачно с тази га-ДОСТ !
Няма и Българско правителство !

Официално им дадохме небето си, а сега и земята си! В момента има Турски кораби и във Варна, май сме им дали и морето си !
Няма кой да протестира, няма и кой да манифестира, няма кой да пропагандира, абе няма и кой да им опонира !
Никой не каза ДОСТ-ачно с тази га-ДОСТ, никой !

Дори и от ДПС мълчаха за това, че контролният пакет с акции е в ръцете на МЕСТАН и Доган мълчи даже и май се чуди как да се спаси! Изтърпяхме демокрацията, минахме и през масова приватизация, оцеляхме и през епохата на ГЕРБ и тяхната масова дискриминация, но от тази ислямизация нищо няма да остане от Българската нация !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.