Аз съм пътят и истината в животът Ви!

Аз съм пътят и истината в животът Ви!
Аз съм пътят и истината в животът Ви!

Така е, Бойко Метоиев Борисов е Пътят и истината в животът Ви !
Той е пътят и има ли политик, който да е говорил за пътища повече от него в България ?
Има ли политик, който да е откривал повече магистрални отсечки от него в България?
Има ли политик, който да е построил повече мостове и мегаструктурни обекти в България?
Има ли политик, който да е построил повече второкласни и третокласни пътища в България?
Има ли политическа партия освен неговата, която да е надписвала асфалтът с тяхната абревиатура ?
ГЕРБ АСВАЛТ

Няма естествено и няма и да има !
Да дадем пример с друго място в Европейският съюз Хърватия – след края на войната със Сърбия, за десет години са построени 1000 километра магистрали без никакви помощи от ЕС. В България обаче е друго – все още няма довършена нито една магистрала до край !

Според оценките на експертите в България средната стойност на километър магистрала варира от 2,3 до 2,8 милиона евро на километър !

Efekt 2

За усвоени над 280 милиона евро пари ние трябваше да имаме над 100 километра магистрали! Да ама не, има една сила, което пречи това да се случи и тя се нарича корупция и кражба или по-точно система на усвояване !

До сега няма нито един държавен чиновник в затвора, което на практика означава, че в България корупция няма !
Коалиционното правителството записа в Националната програма за развитие на инфраструктурата на Република България преди две години, че до 2015 г. ще бъдат изградени повече от 900км. нови магистрали.

Темпото засега е в пъти по-бавно от обещаното – по около 55км. на година, или дотук само 111км., много от които за съжаление не функционират пълноценно заради довършителни ремонти.
Вече сме 2016г., а магистралите не са построени !
Даже качеството на работата е доста спорно и не веднъж или два пъти се затварят магистрали заради ремонт или уж довършителни дейности, а на практика магистралите се рушат и разпадат !

“Хемус” (от София до Варна) съвсем не е единственото неспазено обещание.
Трасето на магистрала “Струма” (от Перник до Кулата) трябваше да бъде готово много отдавна. Въпреки, че бе провъзгласена за приоритет номер едно в сферата на инфраструктурата, магистрала “Тракия” (от София до Бургас плюс отсечката от София до Калотина) също не е завършена.

Ценно време за строителството й бе пропиляно в скандали около плановете за отдаването й на концесия, която накрая беше провалена.
Съществува също така и един самотен мост край Харманли, който е част от проекто магистрала “Марица” (между Оризово при “Тракия” и ГКПП “Капитан Андреево”) и се изгражда вече четири години. Крадат се милиарди, а магистрали няма! Няма и да има докато има такава политика !
Истината е, че дори днес няма държавническо мислене и защо магистралите са с по три платна, а не с четири ?

Утре какво ще ги рушим за да ги разширяваме ли за да могат да поемат трафика ?

ИСТИНАТА :
Истината е много разтегливо понятие, което променя своята метаморфозна външност от устата на Бойко Методиев Борисов – истината една сутрин, друга е по обед и след като му се обадят от американското посолство става трета, след като го смъмрят от Анкара става четвърта и както е казал самият Борисов след като му кажат началниците от Брюксел става пета та и така истината е тази, която сте чули последно, но пак не е сигурно !

Истината е тази, която ги устройва, а кого ли, ами правителството !

Затова Ви казвам той е пътят, истината и животът в България !

Борисов ГЕРБ

Както бе написал един поет и графит от Търговище:
ТОЙ ПЪК ЕДИН ЖИВОТ !

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.