Пуснаха единият от стрелците по Митьо Очите!

Пуснаха единият от стрелците по Митьо Очите!
Пуснаха единият от стрелците по Митьо Очите!

Днес съдът пусна под гаранция единият от участниците в престрелката в Слънчев бряг !
Апелативният специализиран съд освободи от ареста Радослав Димитров, един от обвиняемите за стрелбата по Димитър Желязков – Митьо Очите, в курортния комплекс Слънчев бряг в началото на юни.

Съдът определи гаранция от 5 хил. лв. за излизането на Димитров. Той е с най-тежката мярка за неотклонение от 16 юни, като е обвинен за участие в организирана престъпна група, ръководена от Божидар Кузманов, както и за опит за убийство по поръчение на групата. Според съда обаче предположението, че Димитров е извършил това, в което е обвинен, е разколебано.

Свидетелските показания са противоречиви. Едните казват, че стрелбата е била извън, а другите – че е била вътре в заведение “4 You” в Слънчев бряг. Балистичната експертиза е показала, че куршумът в бедрото на Димитър Желязков е произведен от пистолет “Макаров”, който не е регистриран. Същевременно експертизата на иззетия пистолет “Макаров” показва, че откритата върху него ДНК не е на Радослав Димитров, а е на свидетеля на прокуратурата Николай Маринов.

Efekt 2

Според съда няма опасност Радослав Димитров да се укрие или да извърши престъпление, ако излезе от ареста. Днешното определение е окончателно.

Адвокат Тихомир Цаков обясни, че Радослав Димитров няма да се върне в Бургас, защото се притеснява от саморазправа с него.

Междувременно в съдебната зала днес се разбра, че независимо че го смята за ръководител на престъпната група, прокуратурата не е повдигнала обвинения срещу Кузманов за опит за убийство на Митьо Очите или за убийството на охранителя му.
Източник:burgasdream.com

Ние Blife.eu от ще добавим, че както тръгнало единственият обвиняем май ще бъде Митьо Очите, ако и той не офейка при Божу Кравата в Гърция и да се разберат по мъжки !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.