Албания щяла да издига нашата Кристалинка за шев на ООН

Албания щяла да издига нашата Кристалинка за шев на ООН
Албания щяла да издига нашата Кристалинка за шев на ООН

Тук международните медии подшушнаха за таз интрига на Борисов и неговите мераци да бъде сивият кардинал на обединените нации !
И тогава ще потекат едни реки от мед и масло и големите пари от разтегливото понятие туризъм и миграция !
Преди седмица или две Кристалинка си направи PR-ът че пра,пра дядо и измислил името на Васил Иванов Кунчев.
То добре е да се лъже ама да има и кой да вярва и една проверка доказва че пра, пра дядото не бил роден на нашата Кристалинка !
Социологът Андрей Райчев рамкира това като огромен ГЕРБ скандал и попита защо не е одзована нашата Кристалинка заради този скандал !
Борисов мълчи по случая нямаго и Цветанов да заяви от ПП ГЕРБ какво е становището им по този случай и Васил Левски най светлият Български образ няма как да се защити че името му се клевети !
А вярно ли е е нашата сталинка е поискала от Албания да я издигне за Шев на ООН кой ще зададе този въпрос на Премиера слънце кой , кой ?
Оплитат ни в лъжи и манипулации гаф след гаф и скандали международни а послушно тук мълчат журналистите родни !
Що пожарникарят не гаси момените страсти защо ли ?

Албания щяла да издига нашата Кристалинка за шев на ООН
Сталинка или Кристалинка ?
Тук международните медии подшушнаха за тази интрига на Борисов и неговите мераци да бъде сивият кардинал на обединените нации !
И тогава ще потекат едни реки от мед и масло и големите пари от разтегливото понятие туризъм и миграция !
Преди седмица или две Кристалинка си направи PR-ът, че прапрадядо и измислил името на Васил Иванов Кунчев.

То добре е да се лъже ама да има и кой да вярва и една проверка доказва, че прапрадядото не бил роден на нашата Кристалинка !
Социологът Андрей Райчев рамкира това като огромен ГЕРБ скандал и попита защо не е отзована нашата Кристалинка заради този скандал !

Efekt 2

Борисов мълчи по случая, няма го и Цветанов да заяви от ПП ГЕРБ какво е становището им по този случай и Васил Левски най-светлият Български образ няма как да се защити, че името му се клевети !
А вярно ли е нашата Сталинка е поискала от Албания да я издигне за Шев на ООН кой ще зададе този въпрос на Премиера Слънце кой , кой ?

Оплитат ни в лъжи и манипулации, гаф след гаф и скандали международни, а послушно тук мълчат журналистите родни !

Що пожарникарят не гаси моментните страсти, защо ли ?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.