Няма съд, няма прокуратура ! Само Господ Бог съди злодеите в България !

Няма съд, няма прокуратура ! Само Господ Бог съди злодеите в България !
Няма съд, няма прокуратура ! Само Господ Бог съди злодеите в България !

Убиха поп по особено жесток начин и само Господ Бог си знае работата !
Днес искам да Ви разкажа за един много стар, но показателен случай как нашите закони не са приложими и как има моменти, в който следствието и прокуратурата са с вързани ръце !
Преди много години двама рецидивисти престъпници решават да хванат един Поп за който имали съмнения, че притежава много злато намерено от онова време !

Речено сторено – попът попада в ръцете на бандитите и започват да го измъчват по всякакви възможни начини, по най-жестоките мъчения, който може да си представи човек !
Горили го, били го, свестявали го и пак, и пак с думите кажи къде е златото, а злато нямало!
Режели месата му, изтръгвали нокти, а той припадал от болка и те пак го свестяват и след дълги многочасови мъчения изродите вече не могат да го пуснат и решават да го елиминират за да не ги издаде !

Застрелват го !
Обществото потресено, а полицията си свършва работата – сглобява случаят и залавя бандитите и тук идва следствието, което трябва да изчисли вината кой колко е виновен !
Попът, Бог да ни прости че му бутаме кокалите, е бил застрелян с пистолет, а извършителите са двама, а кой е дръпнал спусъка ?
Трудната задача е тази да се докаже кой е дръпнал спусъкът ! В показанията единият казва „аз бяха в другата стая и чух изстрел“ !
Абсолютно същото казва и другият и след като не може да се повдигне точно обвинение кой е убиецът и кои е съучастникът те са пуснати на свобода след като изтича срокът от една година, в който имат право да бъдат задържани без обвинение !

Efekt 2

Тук става дума за убийство по особено жесток начин, а изродите са на свобода след година !
Законът в този си вид е безсилен, а злодеите са на свобода !
И така злодеите се захванаха да си изкарват хляба – единият си караше незаконно такси, а другият бракониерстваше по язовирите !

Годините си летяха и виновни няма. а вина има и труп има и деянието е там, макар и вече само описано на книга то събираше прах в полицията и съдебно дело няма!
А бандитите си бяха на свобода докато на Господ Бог му писна и постави всеки там където му е мястото -единият бракониер, който ловеше риба с мрежи по големите водоеми един ден го намериха удавен до собствените си мрежи, а другият и той го последва на онзи свят след известно време !
Та тази история идва да напомни на господата управляващи, който изтребват собственият си народ безнаказано, защото те са над закона, че има и други сили над Вас и те рано или късно ще възнесат справедливост и там не можете да си платите!

Там корупция няма колкото и от църквата да Ви продават индулгенции, а честно да Ви кажа те важат тук на земята, но не и пред Господ Бог !

Това, което правите с Българският народ е масово изтребление!
Проклети да сте навеки !
Не съм Господ Бог да Ви съдя, но не съм и Господ за да Ви простя и затова пак ще кажа проклети да сте !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.