Александър Невски: В ритъма на сатаната

Александър Невски: В ритъма на сатаната
Александър Невски: В ритъма на сатаната

Отново: Кючек на стълбите на Александър Невски
Всички се гордеем с патриаршеската катедрала „Св. Александър Невски“. Това безспорно е един от символите на столицата ни.
Традиционно всяка година в Деня на славянската писменост и култура там се служи молебен. Не е много популярно гражданите да участват в него, но все пак винаги има богомолци.

След това в близост, пред Националната библиотека, се извършват всенародните чествания.
Събират се големите хора на града ни, а и въобще в държавата, разменят си любезности. Произнасят се хубави слова за величието и историческата мисия на народа ни.

За съжаление обаче и тази година, както миналата (тук), само няколко часа след всички гръмки чествания това, което видяхме пред храма-символ на столицата ни, бяха абитуриентите, танцуващи кючек под звуците на цигански оркестри и разменящи си бутилки алкохол, крещейки и броящи до 12.

Efekt 2

лександър Нвески

Пред църквата бяха паркирани десетки лъскави черни автомобили, а дори имаше и моторист, правещ номера с мотора си и събиращ възхищението на околните. Атмосферата беше допълнена с пускането на разноцветни димки, придаващи на площада пред храма вид на футболен стадион.

Александър Невски Цялата трагична гледка се заснемаше с телефони и фотоапарати от усмихнатите родители, някои също поклащащи се в звучащите ритми. Всички изглеждаха много доволни. Празнуваха.

По същото това време, макар и в края на деня, патриаршеската катедрала беше все още отворена. Никоя от прииждащите групи абитуриенти не влезе вътре обаче.

Александър Невски Нито родителите им. Учители също не видях. Единствените, които прекрачиха прага на храма, бяха група чужди туристи, потресени от впечатляващата гледка, и озадачената им екскурзоводка.
Явно вече до такава степен сме свикнали с пошлостта и циркаджийството, че оставаме равнодушни, дори когато главни герои в тях са децата ни, а за сцена без да се замислим им даваме храма. Година след година.

Източник: dveri.bg

Ние от Blife.eu се чудим дали нещо не се води антихристиянска война или хибридните войни няма да пожалят и Божият храм !
То не бяха претенции за земята под храма в съдът, то не бяха искания да се смени името на храма, то не бяха фото сесии на моделки пред храма, а как да забравим и зарята по време на литургия и сега здраво чалга и кючеци пред храма !
Младежи с бутилки уиски и бира в ръка !

Александър Невски
Не сме параноици, но вече си мислим, че се води целенасочена кампания против именно тази църква ! Не е случайно обикалянето на Дионисии по телевизии и медии, а кой плати изявите му ?
Нещо много събития като по сценарии от Сатаната се случват със храма!
Вие какво мислите?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.