Цигани пребиха лекар

Цигани пребиха лекар
Цигани пребиха лекар

Поредното циганско посеателство над лекър от Бърза помощ!
Този път драмата се е разиграла в Казънлък !
Циганин получил бъбречна криза и задно с брат си отишли в бърза помощ там обаче възникнали пререкания с медицинският екип и двамата братя нападнали лекарите и сестрите с юмруци в следствие на целият цигански екшън има счупени кушетки, легла, врати и стъкла!
Пострадал е и спешно отделение доктор Апостол Терзиев, но не се притеснявайте той е БЪЛГАРИН и при това лекар ще се оправи !
Идва полиция и задържа единият брат мангал а другият остава в спешното !

Не се притеснявайте драги читатели това насилие над бърза помощ продължава в цялата страна почти няма ден в който някой от екипите на Бързата и неотложна помощ да не попадне на циганска засада но на медиите им е забранено да отразяват такива нетолерантни постъпки на братятата Роми инае били сме говорили с езикът на омразата !

Но така е те си имат Българско Хелзински магалски комитед имат си и правителство а ние си имаме един Господ дето да му се молим !
Някой задава ли си въпроса как работят тези медицински екипи в страната как се чустват когато чуят по телефона името на МАХАЛАТА !
В тези екипи на бързата помощ са единствените лекари който не се занимават с парични такси и здравни мафиотски каси там са ЛЕКАРИТЕ който все още си спомнят кой е Хипократ !

Efekt 2

Това са и лекарите в който е моят и твоят живот когато ряско те повали болест първо си в тяхните ръце ръце който трябва да целуваме !

До кога държавата ще си затваря очите за как се изнасилва психиката на сестрите как в стрес и страх лекарите ходят по махалите и ако има приказка в която се казва че всеки ден ни е подарък от Бог то за лекарите на доболничната бърза помощ всяко дежурство особен вди изпитание ако техните пациенти се борят за животът си лекарите също се борят за животът си само че с Цигани !
В крайна сметка в тази страна засвирят ли сирените все свирят като на война !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.