Супер Динко пак спасява хора!

Супер Динко пак спасява хора!
Супер Динко пак спасява хора!

Автобусът, който катастрофира тежко до сливенското село Камен, е превозвал 30 учители. Преподавателите са празнували 24 май във Велико Търново.

7 от ранените са настанени в областната болница на Сливен, а 4 са в ямболската областна болница.
Най-тежко пострадали са двамата шофьори и две жени от автобуса. Пострадалите са транспортирани до Спешното отделение в МБАЛ “Д-р Иван Селимински”-Сливен. За това информира и зам.-директорът по медицинските дейности д-р Хрисант Хрисантов.

Двама от тях са приети в болницата. Единият е с открита фрактура на левия крак, а вторият – с рана на едната ръка. На останалите се оказва медицинска помощ и тепърва ще се уточнява състоянието им и необходимостта от приемане в болницата.

Efekt 2

Според информация на Sliven.info автобусът е карал туристи от град Ахелой. Веднага след разклона той е предприел изпреварване и се е блъснал в идващия от Ямбол турски ТИР с водач румънец.

На мястото на катастрофата се извършва оглед. Продължава работата по изясняване на причините, довели до инцидента. /БЛИЦ

“Хората пищят крещят. И други коли спряха, но само гледат. Казват: “Пази се, ще гръмне”. Викам “Ама какво ще гръмне, пълно е с хора вътре” и започнахме да ги вадим един по един”.

Това разказа Динко Вълев от Ямбол – мъжът се прочу като ловец на бежанци, като дори публикува клип, на който се вижда как е натръшкал група мигранти по корем с очи към земята, а преди това ги е и респектирал със сила.

Ямболията, за когото писаха редица световни медии (BBC го нарече дори българския герой), сега обаче се показа в друга светлина – помагал е на хората, които са били днес в автобуса с учители, сблъскал се с румънски ТИР на пътя Сливен – Ямбол.

При катастрофата пострадаха 15 души – двамата шофьори и 13 пътници. Преподавателите се връщали от празненство за 24 май.

Вълев разказва, че е имало паника и че самият той се е паникьосал. “Но си казах, че ще ги вадя един по един”, разказа пред Нова ТВ мъжът.

Динко Вълев

Кажете БРАВО!
Ние от ще допълним, че при Динко това не е лов на сензации, а съдба и когато съдбата е решила да те постави в дадена ситуация искаш или не ти се озоваваш на точното място по точното време !
Ние казваме БРАВО на Динко Вълев !

3

И докато Борисов обяснява цял ден, че видите ли министерски съвет станало женско царство и се кланя на избирателите си от Истамбул и как била почерпила с бонбони новата министърка и как я бил приветствал в тиквеното си царство поредната пепеляшка, която ще си тръгне богата като принцеса, а нашият СУПЕР ДИНКО пък спасяваше хора!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.