Аллах Акбар в ”Сан Марко”или София

Аллах Акбар в ”Сан Марко”или София


Кметът на Венеция: Който извика Аллах Акбар на ”Сан Марко”, ще бъде убит на място

Всеки, който извика Аллах Акбар (Аллах е велик) на площад ”Сан Марко”, ще бъде убит на място, заяви кметът на Венеция Луиджи Бруняро, цитиран от медиите на Апенините.
Той е категоричен, че не трябва да се допускат никакви атентати във Венеция.

“Този човек ще бъде застрелян на момента, ще се стреля без предупреждение”, категоричен бе кметът на някогашната Република Серенисима, говорейки на международен католически форум в италианския курорт Римини (в централната част на Италия).
“Никога не съм бил политически коректен, ако трябва да защитя националния интерес, интереса на младите”, категоричен е той.
Източник: budnaera.com

Efekt 2

У нас пък ще строят джамия в центъра на София за да могат все повече хора да казват „Аллах е велик“!
А нашата кметица би трябвало да каже, че е коректна само към ГЕРБ, а политиката на ГЕРБ е антибългарска !
Вече булевард „Мария Луиза“ го наричат „малкият Багдат“ и там се случват стотици престъпления от мигранти, но това е буферна зона насред София, в която полицията не се меси !Аллах Акбар в ”Сан Марко”или София

Десетки изнасилвани, побой, грабежи, рекет и насилие !
Хора живеещи там са принуждавани насилствено да опразват офиси и заведения, защото са подложени на системен тормоз от арабските банди и колко хора случайно преминаващи бяха бити и журналисти и какви ли не, но реакция на МВР до сега адекватна няма !
Напротив Столична полиция и общинската не стъпват там !
Браво на кмета на Венеция и срам и позор за Кметицата на София !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.