Америка Фалира

Америка Фалира
Америка Фалира

Америка Фалира в агонията си!

Страната хвърля кръв и сенки по земята !

На където се обърнеш само смут и войни, а кой ли зад тях седи ?
Гърчи се статуята на Свободата, във фалит им е страната !
Много паплач там битува, всеки иска да пирува, кой и откъде да им даде суровина, сетихме се от цялата земя!
А кой ще декларира сигурност и просперитет на техните компании безчет пръснати по цялото кълбо като тумор на едно голямо зло ?
Сетих се това ще да е НАТО, то за туй и името му е НА ТО – на света всичкото злато !
А то само да е злато, а те искат и горите, водите, петролът и храните. Всичко искат и го вземат като си оставят марионетки като нашите подметки дето са начело на властта, а иначе са на Янките под крака!
Ей таз Америка, само хаос създава – смесва етноси и ГМО плява, смесва различни Богове, смесва хора какви ли не !
Сее се модерна демокрация, а дали е вярна тази идентификация, дали нямахме по мирни дни, дали не хапвахме по-хубави храни, колите бяха стари ама нечупливи, а сега сменихме ги с модерни ама по-пикливи !
Ток, вода, бензин и газ бяха на стотинки за нас ама на модерна пазарна икономика сега се чудим къде отиде старата ни икономика! Модата тук идва след години, а пазарна си ставаме като страна, ама да пазаруваме стоките пак на Американската страна!
Някога Народна Република България, днес народът болен е, а републиката се превърна в съюз Европейски. Няма я вече България по образ и подобие на САЩ и ние в Европата станахме нещо като щат, ама май сме нещо като в „трета глуха”! Политиците ни са глухи и не чуват, че народа иска свобода, храна и спокойни старини, а тези неща сега струват ама много пари !
Но пък за отдушник на душата имаме си Фейсбук! Тук в страната всеки може да е какъвто иска, пък и другите са ни виновни и затова ще ги нахраним с думи тежки, клетви, псувни, ах как олеква разбери !
Само как олеква на душата като напсуваш ти било то президента или премиера, че рязал нова лента !
Но после пак с коремът празен си в кревата. Хайде ставай, че си на работа и то каква – без никакви права, а имаш право само да работиш здраво щото видиш ли за твоето място чакат други сто и ти вече нямаш право да се разболееш – уволнен си! Бачкаш докато се скапеш разбери, а единственото, което се произвежда в нашата страна са инвалиди, а те са враг на системата, защото смучат те пари, който могат и да се откраднат разбери !
Сега мир и любов да има с Американската страна. Дадохме им тока, суверенитета, земите дадохме им, нефта неизваден, златото си и душите !

Efekt 2

И сега какво? Америка пак си фалира, само дето няма кой да ни интегрира. Циганите си крадат на воля, това е Демокрация, а не престъпност според правителството наше!
А политиците слугуват на олигарсите, а олигарсите са на каишката – една на банките на една друга страна. Абе всичко е уж демократично, ама в зависимост едно и всичко сочи към онази страна, която има символ на една жена с факла в ръката наречена СВОБОДА!

Тук действа мотото ако не можеш да ги покориш объркай !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.