Нещо се БЪГНА

 Нещо се БЪГНА

Нещо се БЪГНА
Ден на Българската Армия, а в България е Армията на Америка! Е тук по стар Руски обичай ще празнуваме на тази дата !
По пример на Русия ще извадим бойната ни Руска техника и ще изпъчим гърди да покажем на светът, че сме военна сила под патронажа на Американското посолство, нещо май се БЪГНА!

Ще целуваме Българските знамена осветени от Църквата с патрон Свети Георги, а се бием под знамето на НАТО-то като охраняваме Мюсюлманите от Християните, май нещо се БЪГНА!
Някога с най-голямата Армия в Европа, а днес и казарма не ни трябва! БЪГНАТИ сме нещо, Ви казвам !
Понякога Българската армия спира Турците към походът им към Европата, а днес за честа на пагона пък нашият контингент е под командването на Турция, казвам Ви нещо се БЪГНА!

Някога хайдутите са се борили срещу тираните, който са ни управлявали и властвали над нас, а днес патриотите ни псевдо или не са във властта и заедно мачкат народът си, казвам Ви тука нещо много се БЪГНА!
Граница за пример, през която и пиле не прилита, днес мрежата и се разплита от джихадисти, а патриотите ни ги наричат нацисти, казвам Ви нещо се БЪГНА !

Efekt 2

БЪГ голям е и в страната – Циганска престъпност се шири, а шерифите ги пазят! А си се оплакал, пък тежко ти, че си посмял да роптаеш против изборният материал !
БЪГ голям в училищата – децата се объркаха кой език е майчин и кой не е и затова учат и на Кирилица и на Гяурица !
Медицината стана търговия! БЪГ голям – нямат лекарите срам, пазарлъци и цени за човешките души, осигуровки за едни, за други като пришълци пък не важи. Абе казвам Ви нещо се БЪГНА!

Хранят ни с ГМО и всякакви храни, изрезки от Европа и трохи и все храни, който и кучетата не ядат, ама Българинът може все пак никой не е по-силен от гладът! БЪГ голям е, ама пак с коприва, лапад и орис ще устискаме на риск !
Нещо много ама много се БЪГНА това, което бабите ни построиха днес внуците им го разрушиха, окрадоха и опропастиха !
БЪГНАТА е политическата ни система, който и да изберем ще е от онази схема „всеки който има уста и дупе, може братко да се купе”!
Демокрацията ни е най-строшена – тук свободата ни е мишена! БЪГ голям, тези демократи са най-тесногръдите пирати – колят, грабят и крадат като за последно да се наядат !

БЪГНАТ ни бе и комунизма, БЪГНАТ ни е и сега реализмът, абе всичко БЪГНАТО ни е в страната. Май трябва да сменяме страната, но чужбина дом не става и какво сега да правя, но като се замисля колко джихадисти и терористи си направиха държава и светът си вземат за награда май нещо и в светът се БЪГНА !
А това с държавата и домът може да съм сгрешил! От Турция сега ни обясниха, че там където се Говори на Турски е Турция! БЪГ голям ще да е, то тук навсякъде са те!

Днес Президента с намек обвини Русия, че била виновна за хакерски атаки към държавните ни сайтове на ГРАО и ЦИК! Казвам Ви това нещо Роско се БЪГНА, казвам Ви този не спря да плюе по Русия и да ги обвинява и за Крим, и за какво ли не! Все пак нали Президента ни е пред Гостите от САЩ на колене !

За преместване на граници говори Роско, че Русия ни е Враг, а аз Ви казвам някога на тази страна преди да дойде ГЕРБ казвахме големият ни брат !
Нещо здраво тук се БЪГНА! Да вземем да се кръстим вече и БЪГНАРИЯ щом всичко БъгНАТО е в България!

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.