Бойко Борисов: Като строеви офицер изказа задоволство днес + ВИДЕО

Бойко Борисов
Бойко Борисов

Строевият офицер в интервю изказа задоволство, че можем да пазим добре своите граници !
Въй, въй почти ни замота, да ама Динко Вълев и Пламен Низамов не вярват в това!
„В България Армията и граничарите могат да пазят сами границата си“ генерала сподели, но дали му вярват, а трафикантите когато му дават пари ?

Въоръжава ли се България, попитаха Бойко, с два нови кораба, а каза им той „само 820 милиона бил заделил“, а фрегати за чудо и приказ щял да сглоби в нашите корабостроителни заводи и как светът пак той ще смая и какви кораби ще строй за други страни! Мале пак пламна гората – флотилии и армади са на тиквата в главата !

Въоръжените сили са гордост на страната, а не го ли срам да лъже така хората в страната, та в Американските бази само за изминалите дни има повече бойна техника от всичките ни полкове и батальони!
Та там още метат военните не с метли, а с клони !

Efekt 2

И всякаш като меценат, като дарител прозвуча от неговата уста колко благосклонно, че дал пари на пенсионери и мед. сестри от бърза помощ и на даскалята за да преподават туй, което искат на турчелята !
Не бил той като Виктор Орбан сподели, а народа иска ТАКЪВ ДА СИ !

„За огради не говоря“ каза и допълни с друга фраза „ний огради не строим, това са съоръжения, който да помагат на Граничарите ни или на трафикантите, или няма разлика“!

Не стана ясно , но както и да е най-важното че: Борисов даде оценка тук на НАТО и каза, че не се справят добре па после се усети и каза да не цитирате. Ама ние ще цитираме – лъже и маже па после сърди, че с думите извадил някой от контекста и хоп в чуждата преса и хоп пак гаф било или интрига, а става дума за милиарди дето пак ще инвестира на кого парите са – това на Вас, на нас, на нашите или деца ?
Накрая Бойко потвърди, че ДАНС и МВР събирали пари както правят, сети се ти !

Накрая Ненчев Николай наддаде слово като лай и как иска да благодари на тези наши войни за изминалите дни, който 24 часа работили за да направят този спектакъл, а пък в действителност толкова е оакан !

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.