Ангела Меркел : Турция ни мами!

Ангела Меркел : Турция ни мами!
Ангела Меркел : Турция ни мами!

Ангела Меркел остави бизнесът излъган !
Турция препраща в ЕС само болни и неквалифицирани мигранти!
Според публикация в германското списание “Spiegel”, цитирано от Tagesschau: „Vorwürfe gegen Flüchtlingspolitik der Türkei. Nur Kranke und schlecht Qualifizierte in die EU?“

Става ясно, че от Турция се препращат само болни стари и неквалифицирани мигранти !
Тази подмяна за която бленуваше Ангела Меркел на свежа работна ръка не се случва, а истинските, квалифицирани Лекари и инженери, образованите и интелигентните сирийски бежанци къде са те питат в Германия?

Истината е, че тези хора преди да поемат към Европа са минали през пазара на трудът докато чакат да им изготвят документи и кадърните и способните се уреждат в Турция с хубава, добре платена работа и настаняват се в хубави квартали и се заселват там !
Естествено турските служби следят те да не напуснат страната и има контрол, но само за тях !

Efekt 2

Докато неквалифицираната работна ръка, младите, неуките и тези с престъпно мислене потеглят към Европейският съюз да ги храни Европа !

Ние от blife.eu ще добавим, че Турция изпраща мързеливите, тези който искат да паразитират социалната система на целият Европейски съюз! Ето защо и си задават такива въпроси днес в Германия ! Оплаквания имало от Люксембург, Германия (Ole Schröder от CDU) и Нидерландия. Ще има още оплаквания, защото тази подмяна за която бленуваше Ангела Меркел сега я прави Ердоган !

Ние от blife.eu се чудим какви ли мигранти ще ни изпрати Германия?
Чудим се и какви ще останат в страната?

Екипът на Blife.eu Ви благодари за доверието с молба към Вас споделяйте публикациите ни истината има право да бъде чута.Благодарим Ви!

Loading...

loading...

Ние не разполагаме с ресурсите да проверява информацията, която достига до редакцията и не гарантираме за истинността ѝ, поради което, в края на всяка статия е посочен източникът ѝ, освен ако не е авторска. Възможно е тази статия да не е истина, както и всяка прилика с действителни лица и събития да е случайна.